O Aναστασίου είπε τη... μισή αλήθεια για Μέντες!

O Aναστασίου είπε τη... μισή αλήθεια για Μέντες!

Η αιχμή του Γιάννη Αναστασίου για τους παίκτες που δεν μάρκαραν στη κούρσα του Χαβίτο είναι ξεκάθαρο ότι φωτογράφιζε τον… Νταβίντ Μέντες!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Έλληνας τεχνικός χρεώνει στον Ολλανδό το… γκολ της Κέρκυρας και έτσι είναι πιθανό να επισπεύσει την ολοκλήρωση της καριέρας του στο “τριφύλλι”. Δηλαδή να επιχειρηθεί άμεσα να φύγει από την ομάδα, “σπάζοντας” το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται του χρόνου.

Ωστόσο η ευθύνη του Μέντες στη φάση του γκολ είναι η… μισή αλήθεια.

Διότι στην κούρσα του Χαβίτο, τον Ισπανό – εκτός από τον Μέντες – τον παρακολουθούν και οι Χουχούμης και Τριανταφυλλόπουλος! Μάλιστα ο τελευταίος είναι εκτός θέσης…

Στην εξέλιξη της φάσης η διάταξη της άμυνας του Παναθηναϊκού είναι επιπέδου… Πρωταθλήματος Τύπου, αφού Κουτρουμπής και Μπούρμπος πέφτουν πάνω στον Χαβίτο, αφήνοντας μόνο και ανενόχλητο τον Κόντο, ο οποίος παρ’ ότι ήταν μόνος του δεν σούταρε με το αριστερό, αλλά προσπάθησε να φέρει την μπάλα στο… δεξί και έτσι πέρασε τον Μπούρμπο που γύρισε με φόρα για να διορθώσει το λάθος του! Και έκανε το πέναλτι…

Επίσης μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι ο Μέντες είναι πολύ βαρύς, αφού τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται όποτε “κάτσει”.

Ας δούμε λίγο τους φετινούς του αριθμούς:

Μέχρι την 15η αγωνιστική είχε 9 συμμετοχές. Εάν βάλουμε και τα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και του Κυπέλλου, είχε άλλες 6 παρουσίες! Δηλαδή 15 παιχνίδια μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου! Καθόλου άσχημα.

Στις 29 Ιανουαρίου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς Κυπέλλου με τη Ξάνθη, όπου αποβλήθηκε και στην εξέλιξη του αγώνα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε (0-1) και αποκλείστηκε!

Εκ τότε άρχισαν τα… γυμνάσια.

Για 5 ματς έμεινε εκτός πλάνων.

Ξαφνικά επέστρεψε στην αποστολή και αγωνίστηκε ως αλλαγή για 14 λεπτά στο ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό! Ακολούθησαν τρεις συμμετοχές μέσα στον Μάρτιο, αλλά στη συνέχεια έτσι ξαφνικά έφαγε νέο… κλώτσο.

Εκτός και στα τρία ματς του Απριλίου και επέστρεψε στη Κέρκυρα!

Προφανώς δεν είναι μόνο θέμα Μέντες, ή μίας φάσης, αλλά μιας γενικότερης κακοδιαχείρισης που γίνεται φέτος στον Παναθηναϊκό και αφορά και άλλους παίκτες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News