Τσιριχτούλη, άλλαξαν τα κριτήρια;

Τσιριχτούλη, άλλαξαν τα κριτήρια;

Αυτόν που βγαίνει στο ραδιόφωνο και γράφει σε σάιτ και εφημερίδα κάνοντας τη γνωστή προπαγάνδα. Καιρό είχαμε να τον φιλοξενήσουμε στη στήλη. Όχι πως δεν έγραφε και ενδιάμεσα τις γνωστές ανοησίες του, αλλά δεν μας είχε τσιγκλίσει όπως σήμερα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέει, λοιπόν, ο τσιριχτούλης ότι όλοι οι αντίπαλοι του ΟΣΦΠ… ξεγυμνώνονται λόγω της παρουσίας τους στην Ευρώπη και ότι τα αποτελέσματα στην Ευρώπη αποδεικνύουν ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτά τα πρωταθλήματα.

Που να θυμάται τι γινόταν στην Ελλάδα όταν ο ΟΣΦΠ έτρωγε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός έκανε τις πορείες που ούτε καν μπορούν να ονειρευτούν;

Προφανέστατα εκείνη την περίοδο, όταν ο ψευτοπρωταθλητής έτρωγε φάπες από τον Λουντ της και τους άλλους ψαράδες της Μόλντε, τις καρδούλες της Χέρενφεϊν, τη Μακάμπι Χάιφα και λοιπές… υπερδυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ο Παναθηναϊκός «γονάτιζε» Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα κτλ κτλ δεν ίσχυαν τα ίδια κριτήρια.

Αν ήταν και τότε κριτήριο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η πορεία στην Ευρώπη τότε η ομαδάρα εκείνη του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να είχε πάρει τουλάχιστον πέντε. Και δεν πήρε κανένα.

Ε, τσιριχτούλη;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πράσινος Τιμωρός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News