Γκολ στην ανθρωπιά!
Γοήτευσαν τα νεαρά ταλέντα του Παναθηναϊκού στη φιλική νίκη (2-0) με την ΑΕ Κηφισιάς, τα έσοδα του οποίου πήγαν σε νεαρό που είχε σοβαρό ατύχημα. Μπερίσα και Μαλντίν τα γκολ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι «πράσινοι» έδειξαν για μία ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Κηφισιάς για φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός με τα έσοδα να διατίθενται για τη θεραπεία αποκατάστασης δημότη της Κηφισιάς, ο οποίος είχε πρόσφατα σοβαρό ατύχημα.
Η αναμέτρηση έγινε στο Ζηρίνειο Στάδιο της Κηφισιάς με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και σε κάποιους βασικούς, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπως ο Λαγός και ο Ταυλαρίδης. Οι νεαροί παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και πήραν τη φιλική νίκη με 2-0 χάρη σε γκολ του Μπερίσα στο 18’ ύστερα από συνεργασία με τον Ντίνα και του Μαλντίν στο 77’. Καλή παρουσία είχαν και ο νεαρός Στάικος, όπως και ο Μαρινάκης.
Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Δημήτρης Σαραβάκος, ενώ στο ημίχρονο ο δήμος Κηφισιάς παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στράτο Σιωπήλη.
Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Μυρθιανός (46’ Τζανουλίνος), Λαγός, Στάικος (46’ Γ. Αγγελόπουλος), Β. Αγγελόπουλος (46’ Μαλντίν), Νιούμαν (46’ Σταματάκης), Ντίνας, Μπερίσα (60’ Νιούμαν).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»
