"Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά..."
Ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του αμυντικού της Μάλμε, Φίλιπ Ελάντερ παρουσιάστηκε σε δήλωση του στο Sportit ο ατζέντης του, Μάρτιν Νταλίν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Σουηδός μάνατζερ, ο οποίος παρότι εκπροσωπεί και τον Ματίας Μπίαρσμιρ που είχε καταθέσει προσφυγή κατά των «πράσινων» διατηρεί καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω, πράγμα που έχω επισημάνει και τις προηγούμενες μέρες είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον», συμπλήρωσε ο Σουηδός ατζέντης, ο οποίος σε ό,τι έχει να κάνει με το πρότερο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google«Τον χειμώνα υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά ως εκεί, τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο», υπογράμμισε ο Νταλίν, ο οποίος, καταλήγοντας, έσπευσε να μιλήσει για την παρουσία των Σουηδών στη χώρα μας.
«Η Ελλάδα ως πρωτάθλημα αποδεικνύεται προσφιλής για τους Σουηδούς, δείτε τι κατορθώματα του Μπεργκ, τις επιτυχίες του Ντουρμάζ και την εξαιρετική παρουσία του Γιόχανσον, οι Σουηδοί ταιριάζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα», κατέληξε ο διάσημος ατζέντης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη
