Κερδίζει πόντους ο Μανωλόπουλος
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό (6/5) για την 25η αγωνιστική της Basket League πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο η περίπτωση να παραμείνει σε αυτό το πόστο, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν αποκτά ολοένα και περισσότερες πιθανότητες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο 45χρονος προπονητής βρίσκεται τρία χρόνια στο “τριφύλλι”, οπότε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
Όσον αφορά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ο πρώτος που προσέγγισε η πράσινη διοίκηση, αφού έκαναν μια σύντομη “βόλτα” στην αγορά χωρίς να βρεθεί κάτι εξαιρετικό, ωστόσο ο “Φράγκι” φέρεται να αρνήθηκε ευγενικά τεκμηριώνοντας, ταυτόχρονα, αυτή του την επιλογή, στάση που έγινε σεβαστή.
Πάντως, αν γίνει και νέα κρούση μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, τότε ο Αλβέρτης δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.
Το σενάριο αυτό, όπως, μοιάζει το… ασθενέστερο στην παρούσα φάση, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει κερδίσει… πόντους, μιας και απομένει πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν τεράστιες αλλαγές. Όταν παρθεί η οριστική απόφαση αναμένεται να πλαισιωθεί το τεχνικό τιμ με έναν ακόμα προπονητή. Μάλιστα, ακούγονται τα ονόματα των Κώστα Μέξα και Χάρη Μαρκόπουλου, χωρίς, προς το παρόν, να υπάρχει κάποια βάση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Τον Παναθηναϊκό συνοδεύει μία μόνο ερώτηση...» (vid)
- Κατσαρός: «Διαφωνώ με αυτό που είπε ο Μπενίτεθ - Αυτό "κατέκτησε" ο Παναθηναϊκός» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η «ένταση» με τους ρεπόρτερ στις φάσεις του Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
- Πανούτσος: «Αυτοί οι παίκτες έφεραν τα -πανω-κάτω στον Παναθηναϊκό»
- Κατσουράνης: «Κάτσε, μην πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός» (vid)
