Έμειναν Μέντες και Σπυρόπουλος

Έμειναν Μέντες και Σπυρόπουλος

Έμειναν Μέντες και Σπυρόπουλος


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρατεταμένες ήταν οι επαφές με τους εκπροσώπους των Νταβίντ Μέντες και Παναγιώτη Σπυρόπουλου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει και εδώ “χρυσή τομή”. 

Για την υπόθεση του Ολλανδού αμυντικού μέσου υπήρχαν συζητήσεις έως αργά το βράδυ, μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, χωρίς έως αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να υπάρξει αποτέλεσμα.

Ο Μέντες έχει συμβόλαιο ενός ακόμη έτους, με απολαβές που φτάνουν και ίσως ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, χωρίς όμως να είναι γνωστό εάν σε αυτό συμβάλλουν και κάποια ατομικά μπόνους, τα οποία αδυνατεί πλέον να διεκδικήσει όντας αγωνιστικά σε “καραντίνα”.

Για το θέμα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, λεγόταν ότι επίσης δεν έχει προσκομίσει η πλευρά του κάποια πρόταση από ενδιαφερόμενο σύλλογο, έγινε συζήτηση για συναινετική λύση, ωστόσο δεν αποκλειόταν το ενδεχόμενο να παραμείνει έως τον Γενάρη…

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να έχει τέσσερα δεξιά μπακ (Βέμερ, Μπούρμπος, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος), δηλαδή στη θέση που διαπιστωμένα πονάει, ενώ έφτασε πλέον και τους έξι τερματοφύλακες (Στιλ, Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News