Θέλει να γυρίσει ο Αμπέντ!
Να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού θέλει ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος περιμένει να ξεκαθαριστεί η στάση της Νιούκαστλ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο μάνατζερ του Αλγερινού ποδοσφαιριστή, Τζαμέλ Μπουκίρ υπογράμμισε στην εφημερίδα «Goal» πως όλα θα ξεκαθαρίσουν, μετά το τέλος του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ πρόσθεσε πως ο πελάτης του θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό και πουθενά αλλού.
Ο Αμπέντ αγωνίστηκε ως αλλαγή στην τελευταία αναμέτρηση των «ανθρακωρύχων» με τη Γουέστ Μπρομ, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αλγερινός χαφ δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας και ο παίκτης περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν για να δοθεί η απάντηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού.
«Αυτήν τη στιγμή πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Η Νιουκάστλ έχει επικεντρωθεί στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League, όμως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το θέμα θα μπει στην τελική του ευθεία. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Μεχντί θέλει να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πουθενά αλλού. Κι αυτό μιλάει από μόνο του», ανέφερε ο Μπουκίρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται
.jpg)