Ταξίδι για Λιζόν!
Στην Ολλανδία βρέθηκε την Κυριακή (10/5) ο Λεωνίδας Βόκολος για να δει από κοντά τον Ρούμπεν Λιζεόν και να αποφασιστεί αν θα γίνει η τελική κίνηση για την απόκτησή του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Για πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες ο Λεωνίδας Βόκολος δεν έδωσε το παρών σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ταξίδι-αστραπή που έκανε, με πιθανότερο προορισμό την Ολλανδία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φέρεται να παρακολούθησε από κοντά τον Ρούμπεν Λιζεόν, στην ήττα της Μπρέντα με 3-2 από την Αλκμααρ.
Ο 22χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου και μετά από αυτό το ταξίδι θα αποφασιστεί οριστικά αν θα γίνει η τελική κίνηση για την απόκτησή του από τον Άγιαξ. Δεν αποκλείεται μάλιστα αν άρεσε στο Βόκολο ο παίκτης, να έγινε άμεσα και μια πρώτη επίσημη επαφή με τον Αγιαξ.
Στην εφημερίδα «Η Πράσινη» που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε με λεπτομέρειες όλες τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στο «τριφύλλι», αλλά και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Σεισμός» στην Κροατία για Γιάγκουσιτς και τις λεπτομέρειες του deal
- «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά»
- Κοτζιάς: «Καυτό» 15ήμερο στον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Χέιζ-Ντέιβις και ρόστερ
- Αλλάζει ξανά διάταξη: Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Γιατί μπήκε ο Ερνάντεθ στην ευρωπαϊκή λίστα και όχι κάποιος χαφ
