Έρχεται ο Σα Πίντο για να καταθέσει στον ανακριτή!

Έρχεται ο Σα Πίντο για να καταθέσει στον ανακριτή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς μετά το πέρας των απολογιών των κατηγορουμένων στις αρχές του Ιούνη, ακολούθως θα καλέσει τον Ρικάρντο Σα Πίντο να καταθέσει ενόρκως ενώπιον του για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Ορθάνοιχτη παραμένει η υπόθεση του Ολυμπιακός Ατρόμητος 2- 1 παρά το γεγονός πως στον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο δεν είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν τελειώσουν η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων στις αρχές Ιουνίου , ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης θα κινήσει τις διαδικασίες ώστε να έρθει στην Ελλάδα ο Ρικάρντο Σα Πίντο και να καταθέσει ενόρκως για τη συγκεκριμένη υπόθεση και για τα όσα έχει καταθέσει ο Τάκης Φύσσας, ότι του έχει πει για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης.

Δικαστικές πηγές επίσης αναφέρουν ότι ο Ανδρεάδης προτίθεται να πάρει καταθέσεις και από τους Φερνάντο Σάντος και Ρικάρντο Σάντος χωρίς όμως να τους φέρει στην Αθήνα.

Να σημειωθεί πως αυτή η διαδικασία πιθανόν να καθυστερήσει την παράδοση της δικογραφίας από τον ανακριτή σε εισαγγελέα, κάτι που κατά τα φαινόμενα αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβρη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News