Πληρώνει Μέντες για να... φύγει!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τη χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του Νταβίντ Μέντες ψάχνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι μάνατζερ του Ολλανδού μέσου, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρει ομάδα, παρά τις συζητήσεις με σύλλογο από την πατρίδα του.
Το επικρατέστερο σενάριο είναι να του δοθεί ένα ποσό από το φετινό συμβόλαιο (αρχικά το ζητούσε ολόκληρο), και να μείνει ελεύθερος, προσδοκώντας να βρει ομάδα σε Πρωτάθλημα που παραμένουν ανοιχτές οι μεταγραφικές περίοδοι (πχ Τουρκία)!
Ο 33χρονος μέσος θα λάβει πιθανότατα ένα μέρος από τις απολαβές του (260 χιλιάδες ευρώ) για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και έτσι θα γραφτούν οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας.
Εάν δεν βρεθεί λύση τότε ο Μέντες, όπως και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, θα μείνουν και θα πληρώνονται, με τον Παναθηναϊκό να χάνει ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»