Έρχεται για το πρωτάθλημα!

Έρχεται για το πρωτάθλημα!

Λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα ο Ρεϊμάρ Μόργκαν μίλησε αποκλειστικά στο Leoforos.gr!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αμερικάνος φόργουορντ έρχεται στην Ελλάδα αύριο το μεσημέρι έχοντας στις αποσκευές μια γεμάτη σεζόν στη Γερμανία αλλά και πολλά όνειρα και φιλοδοξίες να εκπληρώσει φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στόχος του; «Το πρωτάθλημα», όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Leoforos.gr, που επικοινώνησε μαζί του την ώρα που ετοίμαζε τα τελευταία πράγματα για το ταξίδι στην Αθήνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του που θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος αλλά και στην επικείμενη συνεργασία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο 26άχρονος φόργουορντ, που είχε 16,2 πόντους κατά μέσο όρο στο γερμανικό πρωτάθλημα μίλησε αρχικά για μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Είναι απίστευτο. Είναι ευλογία να παίζεις σε αυτή την ομάδα που έχει τέτοια ιστορία με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και αμέτρητα πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδας καθώς και ένα τόσο ένθερμο κοινό. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για την ώρα που θα βρεθώ στην Ελλάδα και θα παίξω για τον Παναθηναϊκό», τόνισε.

«Κάθε παίκτης θέλει να συνεργαστεί με τον Διαμαντίδη»

Όσο για το πώς περιμένει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη; «Κάθε παίκτης θέλει να παίζει μαζί του. Είναι από τους κορυφαίος παίκτες στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του» απάντησε και συνέχισε: «Ελπίζω όλα τα παιδιά να με υποδεχτούν καλά, να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και να πετύχουμε το στόχο για τον οποίο έρχομαι… Να κατακτήσουμε και πάλι το Πρωτάθλημα».

«Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο. Δεν έχω πλήρη εικόνα, αλλά έχω ακούσει πολλά και περιμένω την ώρα που θα το ζήσω από κοντά», κατέληξε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News