Ο Αλαφούζος κράτησε τον Αναστασίου!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε σοβαρές σκέψεις παραίτησης μετά το ματς με την Καμπάλα, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που τον κράτησε στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Στα πρόθυρα της παραίτησης είχε φτάσει ο Γιάννης Αναστασίου το βράδυ της Πέμπτης, μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα στα play offs του Europa League, όπως αναφέρει στη Live Sport ο Βασίλης Βέργης.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και σκεφτόταν σοβαρά να παραιτηθεί, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που ουσιαστικά τον έκανε να απομακρύνει κάθε τέτοια σκέψη.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε για αρκετή ώρα μετά το ματς συνομιλία με τον προπονητή και του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δουλειά του, αλλά και την ικανότητά του να αντιστρέψει το πολύ βαρύ για τον ίδιο και την ομάδα κλίμα.
Μια μέρα μετά ο Γιάννης Αλαφούζος ύψωσε ασπίδα προστασίας στον προπονητή και την ομάδα με ανακοίνωση περιμένοντας πλέον… αποτελέσματα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ