Νέα βόμβα για Μαρινάκη!

Νέα βόμβα για Μαρινάκη!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι, σύμφωνα με τον ανακριτή διαφθοράς, κατηγορούμενος και για δωροδοκία στο περιβόητο ματς των ερυθρόλευκων με τη Βέροια!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την είδηση αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ” και πλέον ο Μαρινάκης κατηγορείται και για το Ολυμπιακός – Βέροια 3-0. Σύμφωνα με τον ανακριτή διαφθοράς, η κατηγορία έχει να κάνει με δωροδοκία. Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμφώνησε με τον κ. Αρβανιτίδη για το τελικό σκορ!

Το κατηγορητήριο αναφέρει: «Οι πρόεδροι των δύο ομάδων συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και με τις πράξεις τους πέτυχαν τον σκοπό που επεδίωκαν».

Παράλληλα, γράφει : «O πρόεδρος της ΠΑΕ Βεροια Γέωργιος Αρβανιτίδης, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν τις 6/1/2013, ημερομηνία διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια, συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος του ως άνω αγώνα, ήτοι να λήξει με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, πλην όμως η γηπεδούχος ομάδα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Βέροιας ήταν αποδυναμωμένη λόγω απουσίας παικτών που εξέτιαν ποινές από κάρτες, δεν είχε καλή απόδοση, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του αγώνα να λήξει ισόπαλο 0-0».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News