Αμίλητος στο "αντίο" ο Λοντ

Αμίλητος στο "αντίο" ο Λοντ

Ο Ρόμπιν Λοντ έρχεται την Τετάρτη (13/05) στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά το τελευταίο του ματς με την Ελσίνκι στο οποίο πέτυχε το νικητήριο γκολ, δεν θέλησε να πει… λέξη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαλίτσες θα ετοιμάζει από σήμερα (12/05) ο Ρόμπιν Λουντ καθώς τόσο αυτός όσο και η ομάδα του τα έχουν βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό κι ο 22χρονος Φιλανδός θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» την καριέρα του. Ο Λουντ μετά το τέλος του αγώνα, πολιορκήθηκε από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, οι οποίοι ήθελαν δυο τελευταίες κουβέντες από τον περσινό καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος της χώρας. Πέρα από ένα σχόλιο για το παιχνίδι ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει κάτι περισσότερο για τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι».

«Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να κάνω σχόλιο για αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά. Προφανώς, ο 22χρονος ήταν συγκινημένος από την περίσταση και δεν ήθελε να πει πολλά. Το δεδομένο, πάντως, είναι πως αποχώρησε με ένα ωραίο γκολ που χάρισε τη νίκη στην Ελσίνκι, κόντρα στη Βάασα, και την Τετάρτη (13/05) θα είναι στην Αθήνα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News