Απελευθερώθηκε (;) ψυχολογικά
Επί Ντούσαν Ιβάνοβιτς ο Ντε Μάρκους Νέλσον φάνταζε όχι απλά ακατάλληλος για ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού αλλά ακόμα και για σύνολα… ΕΣΚΑ!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ωστόσο ο Αμερικανός (που πέρασε ΠΟΛΥ δύσκολο καλοκαίρι με τους τραυματισμούς του) δείχνει να παίρνει πάνω του ψυχολογικά με τον Μανωλόπουλο στο κουμάντο, κάτι που αποδεικνύεται από τους αριθμούς του.
Σαφώς το δείγμα Ελευσίνας, Πάτρας δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα αλλά απέναντι σε παρόμοιου, χαμηλού επιπέδου αντιπάλους ο πρώην παίκτης του Ερ. Αστέρα απλώς προσπαθούσε να βρει… στεφάνη σε κάθε επιθετική ενέργεια. Κι όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο βραχύσωμος γκαρντ εκτέλεσε 7/9 δίποντα και 7/9 βολές (αυτό κι αν είναι έκπληξη!) Ψυχολογική απελευθέρωση; Το άμεσο μέλλον θα δείξει με τον πρωταθλητή να περιμένει πολλά από τον αθλητή που στους τελικούς -ελλείψει Γκιστ- θα «πάει» στον Βασίλη Σπανούλη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ