Εκεί, εκεί στη Β' Εθνική...

Εκεί, εκεί στη Β' Εθνική...

Η ώρα που όλοι οι Παναθηναϊκοί περιμένουμε χρόνια πολλά τώρα, φαίνεται ότι πλησιάζει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα πρέπει να εκτεθούν σε τέτοιο βαθμό, που τα σκάνδαλα που έχουν κάνει ως τώρα θα μοιάζουν με παιχνιδάκια, μπροστά σε αυτό που θα πρέπει να εφεύρουν για να τη γλιτώσουν.

Εδώ, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο τα περίμεναν. Υπάρχουν μαρτυρίες, υπάρχουν γεγονότα και υπάρχει ένας ανακριτής που, προφανώς, έχει δέσει πολλά γεγονότα και τους έχει τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί.

Απ’ το αυτί και στη Β’ Εθνική η Βέροια, απ’ το αυτί και στη Β’ Εθνική και ο Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχει άλλη τιμωρία, την έχουν πατήσει άσχημα.

Προφανώς και δεν τρέφουμε αυταπάτες, αφού είναι σαφές ότι το γαυροσύστημα θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να κάνουν το άσπρο – μαύρο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που έσπευσε μετά από 9 μήνες που τρέχει η υπόθεση να αναλάβει την… πτώση της Βέροιας στη Β’ Εθνική, ασκώντας πειθαρχική δίωξη εις βάρος της, θα πράξει το ίδιο και για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Δεν μπορεί να μην το πράξει. Θα πρόκειται για πρωτοφανή παραβίαση καθήκοντος.

Δεν πρέπει, τώρα, να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Ο Αλαφούζος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν το απόλυτο έννομο συμφέρον για να κινήσουν τη διαδικασία, ζητώντας την παρέμβαση και της αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά και της UEFA, ώστε να επιληφθούν της υπόθεσης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ομάδες, σε περίπτωση που από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ενοχή των παραγόντων τους, στο στήσιμο του Ολυμπιακός – Βέροια.

Ηρθε η ώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο να καθαρίσει μια για πάντα.

Είναι καθήκον της πιο καθαρής ομάδας, του Παναθηναϊκού, να πρωτοστατήσει στην επιβολή της κάθαρσης αυτής και να ηγηθεί στην επόμενη μέρα, ώστε να διαμορφωθεί ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του ποδοσφαίρου μας.

Μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πράσινος Τιμωρός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News