Πέντε προτάσεις για τον Μπεργκ που θα δελέαζαν τον ΠΑΟ!

Πέντε προτάσεις για τον Μπεργκ που θα δελέαζαν τον ΠΑΟ!

Πέντε προτάσεις για τον Μπεργκ που θα δελέαζαν τον ΠΑΟ!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αν ο ΠΑΟΚ έκανε μια από τις παρακάτω προτάσεις, τότε είναι βέβαιο ότι σήμερα θα είχε τον Μάρκους Μπεργκ στη σύνθεσή του. Μεγάλο λάθος έκανε ο ΠΑΟΚ φίλοι μου. 

Αν θες να κάνεις το «μπαμ» και να πάρεις τον Μάρκους Μπεργκ δεν πηγαίνεις να δώσεις δυο εκατομμύρια έτσι ξεροσφύρι λες και είσαι ο Κομπότης (έτσι τον πήρε τον Πουλίδο από την Τίγκρες). Το δουλεύεις λίγο το πράγμα. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν απίθανο να πει το μεγάλο «ναι», αρκεί να άκουγε την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε.

Και δεν αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι. Ποια θα ήταν αυτή; Μια από τις πέντε που ακολουθούν:

1. Δυο μύρια και τον Όλσεν δώρο. Μόνο τρελός δεν θα δεχόταν μια τέτοια πρόταση. Όπως έδειξε και στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ άλλωστε ο Σουηδός είναι επένδυση για το μέλλον (των συμπαικτών του). Αν αγωνιστεί τρία παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟ, η τιμή του Στιλ θα φτάσει στα 6 εκατομμύρια. Και του Κοτσόλη στα 15.

Ειδικά αν έχει μπροστά του και τον χαλκέντερο Σάντσεθ δεν θα μιλάμε για άμυνα, αλλά για γραμμή Μαζινό. Θα πληρώνει όσο όσο για να ξαναπαίξει εναντίον τους ο Ντοντό. Δυο φορές αν τους βρει στο δρόμο του θα χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής Βραζιλίας. Και αυτός και ο Μανιάς (ο Όλσεν μπορεί να κάνει μέχρι και τον Φρεντ να μοιάζει Βραζιλιάνος).

2. Τον Τζιόλη και ένα μύριο (να δώσει ο ΠΑΟ). Αν είναι να γίνει η μεγάλη επιστροφή ας πάει και το παλιάμπελο του Μπεργκ. Δίνει τον Σουηδό και ένα χαρτί ο Παναθηναϊκός και εξασφαλίζει αμυντικό χαφ χαφ επιπέδου Μπόβιο για 30 χρόνια (και στα 60 την ίδια ταχύτητα θα έχει ο Αλέξανδρος). Άσε που δεν θα χρειάζεται σέντερ φορ μετά. Με τις φαρμακερές ασίστ του Τζιόλη μέχρι και ο Ατζαγκούν μπορεί να κάνει χατ τρικ(Ok, το χόντρυνα πολύ).

3. Ανταλλαγή Μπεργκ-Γιώργου Μίνου. Σε τρεις αγωνιστικές θα έχει κάνει απόσβεση ο Παναθηναϊκός. Απανωτά sold out θα κάνουν οι οπαδοί του για να δουν από κοντά το μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να συντάξει πρόταση χωρίς ρήμα, υποκείμενο και αντικείμενο γιατί είναι περιττά. Αν έχει 7 «ΠΑΟΚ» και δυο «και» ανάμεσα μια χαρά βγάζει νόημα η πρόταση.

Με το Μίνο στη Λεωφόρο επίσης δύσκολα θα βρεθεί διαιτητής να αδικήσει τον ΠΑΟ. Γιατί θα ξέρει ότι πιο εύκολο είναι να τελειώσει συνεδρίαση της Βουλής με πρόεδρο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου νωρίς (στις 5 τα χαράματα) παρά να ξεφύγει κόρακας από το άγρυπνο βλέμμα του Γιώργαρου. Και στο Βερτη ανάμεσα απ’ τα πανέρια με τα γαρούφαλλα αν χρειαστεί να τον κυνηγήσει θα το κάνει. Το Johnnie τελειώνει, η υπομονή του Μίνου όχι.

4. Τον Κομπότη δανεικό με οψιόν αγοράς και ένα μύριο. Ο ασφαλέστερος τρόπος να λύσει μια και καλή το οικονομικό του πρόβλημα ο Παναθηναϊκός και να ρεφάρει τη χασούρα από τον αποκλεισμό από Τσάμπιονς Λιγκ και Europa. Αγοράζει τον Κομπότη ο ΠΑΟΚ (λόγω της ποινής του δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αλλά με την τηλεόραση. Πόνταρε την «Εθνική Ελλάδος» του Καπουτζίδη στο Κέρλινγκ 1 ημίχρονο/ 2 τελικό).

Στη συνέχεια τον δίνει δανεικό στον Παναθηναϊκό μαζί με ένα εκατομμυριάκι (κεφάλαιο κίνησης) και τον αφήνει να μεγαλουργήσει. Αν ποντάρει over 2,5 στεκιές μπιλιάρδου στο Μιλιβόγιεβιτς, ξεχρεώνει η Πανάθα και έχει και πρωτογενές πλεόνασμα.

5. Τον Όλσεν και τον παπά-ΠΑΟΚ. Ο παπάς φροντίζει για την επιτυχία της μεταγραφής Όλσεν (τον διαβάζει για να βγει από μέσα του το πνεύμα του Κοστάντζο) και αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή. Συνοδεύει το «τριφύλλι» ως αρχηγός αποστολής στο μοναστήρι «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του αιδεσιμότατου Σάββα για να ξεκινήσει ισόπαλο 1-1 το ματς (χέρι Θεού- χέρι Φορτούνη σημειώσατε Χ).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News