"Το γνώριζαν οι παράγοντες και οι παίκτες του Ολυμπιακού"

"Το γνώριζαν οι παράγοντες και οι παίκτες του Ολυμπιακού"

Ο Νίκος Γεωργέας ξεσκέπασε με την κατάθεσή του τον τρόπο με τον οποία καθορίστηκε το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, εκτιμώντας πως μπλεγμένοι ήταν επίσης παράγοντες και παίκτες του Ολυμπιακού!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πριν μερικές μέρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας μέρος της κατάθεσης του Νίκου Γεωργέα, η οποία αποκάλυπτε την εντολή του προέδρου της Βέροιας στο ημίχρονο της αναμέτρησης να χάσει η ομάδα του με 3-0! Ακόμα πιο αποκαλυπτικό είναι το υπόλοιπο μέρος της κατάθεσης, σύμφωνα με το οποίο (και τον ίδιο τον Γεωργέα) η Βέροια δεν έστησε… μόνη της τον αγώνα, αλλά γνώση είχαν παράγοντες και παίκτες του Ολυμπιακου.

«Μόλις μπήκα στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε η υπόλοιπη ομάδα, δυο τρεις παίκτες του Ολυμπιακού μας ρώτησαν γιατί αργήσαμε να βγούμε και κάποιος από αυτούς πετάχτηκε και είπε “καταλάβαμε”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και αυτοί γνώριζαν το τι γίνεται σε αυτό το παιχνίδι» τονίζει στην κατάθεσή του ο Γεωργέας και προσθέτει πιο κάτω:

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι αυτό είχε παιχτεί στο στοίχημα και αυτό το γνώριζαν τόσο οι παράγοντες της Βέροιας όσο και του Ολυμπιακού, οι οποίοι προφανώς καθώς η ομάδα μας ήταν αποδυναμωμένη θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη του Ολυμπιακού και απλώς είχαν πει στους παίκτες τους να σταματήσουν στα τρία γκολ. Όταν όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το ημίχρονο ήταν στο 0-0 αναγκάστηκαν να αποκαλυφθούν και να γίνει παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Βέροιας».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News