«Βουίζει» η Ευρώπη για Εσιέν και Παναθηναϊκό

«Βουίζει» η Ευρώπη για Εσιέν και Παναθηναϊκό

Τη μεγάλη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός με την περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν και είναι φυσικό το θέμα να μην περνάει απαρατήρητο από όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «ροσονέρι» και ο Εσιέν, ωστόσο, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους και το «τριφύλλι» έχει κινηθεί όπως πρέπει για να πείσει τον άλλοτε ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του η οποία πιάνει… ταβάνι για τα δεδομένα του και πλέον περιμένει την απάντηση από τον Μίκαελ Εσιέν. Τα χρήματα που δίνει το «τριφύλλι» για να πείσει τον Γκανέζο να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα, έχουν προκαλέσει εντύπωση και αναφέρονται διαρκώς στα ρεπορτάζ των Ιταλών.

«Μια σημαντική προσφορά με πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, για δυο χρόνια, έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στον Μίκαελ Εσιέν για να τον πείσει να επιλέξει την Ελλάδα ως επόμενο προορισμό της καριέρας του. Η απόφαση να αποχωρήσει από τη Μίλαν έχει ληφθεί αρκετές εβδομάδες τώρα και οι «πράσινοι» από την Ελλάδα έχουν ήδη κάνει επίσημη προσφορά στον Γκανέζο και τώρα περιμένουν μια απάντηση», αναφέρει το Tuttomercatoweb σε δημοσίευμα της Πέμπτης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News