Το κοντρόλ που... εξόργισε τον κόσμο

Το κοντρόλ που... εξόργισε τον κόσμο

Το κοντρόλ που... εξόργισε τον κόσμο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Του τα είχε μαζεμένα ο κόσμος του Ντάνιελ Πράνιτς από…πέρσι όταν ο έμπειρος Κροάτης έμεινε περισσότερο στη μνήμη για το απίστευτο χαμένο του τετ-α-τετ με τα…δίχτυα (ούτε καν γκολκίπερ δεν υπήρχε μπροστά του) στις καθυστερήσεις του ισόπαλου ματς (1-1) με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Φέτος ο μπαλαδόρος Κροάτης ξεκίνησε καλά, ήταν αποκάλυψη στα φιλικά ως αριστερός μπακ και φιλότιμος στο εντός έδρας ματς με τη Μπριζ, παρότι στα πρώτα 20 λεπτά έχει ξεχάσει να εμφανιστεί στο γήπεδο.

Με την Γκαμπάλα «χρεώνεται» το πρώτο γκολ του Ντοντό, ενώ με την Καλλονή η εξέδρα «φόρτωσε» στη φάση του 67΄ όταν ολομόναχος στην πλάγια γραμμή αδυνατεί να κοντρολάρει μια μπαλιά ρουτίνας, χαρίζοντας κατοχή στον αντίπαλο.

Ο 33χρονος χαφ «τα άκουσε» την ώρα της αλλαγής του (αν κι η πλειοψηφία τον χειροκρότησε), δείγμα ότι φέτος η κερκίδα ξεχνά τα «κανακέματα», λίγες ώρες νωρίτερα στη θέση του είχε βρεθεί ο Χρήστος Μπούρμπος από τον οποίο ένα χρόνο τώρα οι φίλαθλοι περιμένουν υπομονετικά να κάνει ΜΙΑ ενέργεια της προκοπής…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News