Ο Σισέ θέλει, το δίλημμα του Αναστασίου και ο ρόλος του Πατέρα

Ο Σισέ θέλει, το δίλημμα του Αναστασίου και ο ρόλος του Πατέρα

Το Νewspao.gr άνοιξε τον χορό του “πράσινου” ενδιαφέροντος για τον Τζιμπρίλ Σισέ, αποκαλύπτοντας τις πτυχές της μεγάλης επιστροφής, ο Γάλλος επιθετικός φρόντισε να πάρει την… ασίστ από το μήνυμα ενός φίλου του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι ότι θα ήθελε να γυρίσει και τώρα τι γίνεται;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εάν πάρουμε τοις μετρητοίς τα λεγόμενα του 33χρονου επιθετικού καταλαβαίνουμε δύο πράγματα: Πρώτον ότι ο Σισέ δεν θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του, κόντρα στα σενάρια αλλά και σε δηλώσεις του ίδιου κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεύτερον ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι η γη της επαγγελίας.

Έτσι το ζητούμενο είναι εάν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και πως μπορεί να γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Αγωνιστικά οι “πράσινοι” είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού, εάν μάλιστα παραχωρηθεί ο Καρέλης μπορεί να γίνουν και δύο…

Ωστόσο μέχρι σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου έχει δείξει ότι δεν “καίγεται” για… επιστροφές και το είδαμε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Λέτο -όπως έκανε τώρα και ο Σισέ – είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό ότι ήθελε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό.

Επίσης υπάρχει ένα θέμα εάν μπορεί να κουμπώσει ένα επιθετικό σχήμα με… Μπεργκ και Σισέ;

Πάντως οι καλοί χωράνε σ’ όλες τις ενδεκάδες!

Στο κομμάτι που αφορά τους τραυματισμούς υπάρχουν δύο ζητήματα:

Πρώτον εάν ο Σισέ μπορεί να ανταποκριθεί σε μια ολόκληρη σεζόν ή εάν μπορεί να ανταποκριθεί με σωστή διαχείριση. Για παράδειγμα ο “πολυτραυματίας” Πάολο Σόουζα το 2000-01 -με λάθος διαχείριση – έκανε 15 συμμετοχές και την επόμενη… μισή σεζόν (έφυγε τον Δεκέμβριο) -με σωστή διαχείριση – είχε προλάβει να κάνει 17 συμμετοχές!

Δεύτερον σε ότι αφορά τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, ο Γιάννης Αναστασίου μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι δεν έχει πρόβλημα να ρισκάρει. Το έκανε προ διετίας με Μπαϊράμι, Μέντες και Μπεργκ και το έκανε φέτος και με τον Μίκαελ Εσιέν, για τον οποίο άναψε το “πράσινο” φως!

Τέλος στο οικονομικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός για οποιοδήποτε άλλον δεν θα μπορούσε να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ. Ωστόσο για τον Σισέ θα μπορούσε, αφού θα τα βγάλει την… επόμενη ημέρα! Διότι και μόνο η προοπτική επιστροφής του προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.

Δεν είναι τυχαίο ότι γνώστες των δεδομένων, ήδη έχουν προσεγγίσει τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα και του έχουν ζητήσει να επικοινωνήσει με τον Γάλλο επιθετικό, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις.

Ο Πατέρας μπορεί να κάνει το… θαύμα του και να πείσει τον 33χρονο επιθετικό σε χρόνο dt, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πολύ απλά να το αποφασίσει η ομάδα…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News