Στοίχημα: Σκοράρουν στην Τρίπολη

Στοίχημα: Σκοράρουν στην Τρίπολη
Μετά το απόλυτο των προτάσεων μας το Σάββατο (Κλικ εδώ) ας δούμε τις σημερινές εκτιμήσεις μας όπου μετά από καιρό έχουμε αγωνιστική δράση και στην Ελλάδα με την έναρξη των play off που θα καθορίσει τις θέσεις εξόδου για την Ευρώπη την επόμενη χρονιά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην Τρίπολη ξεκινά ο Παναθηναϊκός τα play off όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις την φετινή σεζόν. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε με τη 2η καλύτερη επίθεση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 59 γκολ. Ο σχεδιασμός πάντως για την επόμενη χρονιά ξεκίνησε ήδη και ο πρώτος στη λίστα του Αναστασίου είναι ο Μίκαελ Εσιέν της Μίλαν, με τον οποίο όμως ακόμα δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι ο αριστερός μπακ Χουχούμης (14 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο Πέτριτς (29 συμμ./7 γκ./5 ασίστ). Στην αποστολή ο Μπεργκ, αλλά άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί, αφού μεσοβδόμαδα ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μέντες (15 συμμ./1 ασίστ), που πιθανότατα δε θα συνεχίσει στον ΠΑΟ.
Από την άλλη, ο Αστέρας κατάφερε να τερματίσει 4ος στην κανονική διάρκεια, διατηρώντας το αήττητο εντός έδρας με 13 νίκες και 4 ισοπαλίες. Δύο φορές αναμετρήθηκε φέτος με τον Παναθηναϊκό, αμφότερες έληξαν ισόπαλες. Ο αγώνας στην Τρίπολη είχε έρθει 1-1.Για το σημερινό παιχνίδι δεν έχει προβλήματα με απουσίες.
Οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και έτσι αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με το goal-goal στις εταιρίες στοιχήματος να προσφέρεται σε αποδόσεις 1.95.
Στο άλλο ματς στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, Τυχερή η χρονιά για τον Ατρόμητο, αφού με τον Παράσχο ήταν κακός, μετά την έλευση του Νιόπλια η ομάδα μεταμορφώθηκε, κάλυψε το χαμένο έδαφος και έφτασε πολύ κοντά στην πεντάδα, αλλά τελικά η είσοδος σε αυτή ήρθε εξωαγωνιστικά, αφού ο ΠΑΣ δεν αδειοδοτήθηκε και στα τελευταία ματς το είχε παρατήσει. Το κατάφερε όμως και βαθμολογικά, αφού ξεπέρασε την ομάδα των Ιωαννίνων με ένα βαθμό. Εκτός είναι σήμερα ο κεντρικός μέσος Μπρίτο (22 συμμ./1 γκ.).
Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα 5 τελευταία παιχνίδι του, το καλύτερο σερί του Γεωργιάδη (3-2-0) όσες φορές έχει κάτσει στον πάγκο. Under είχαν έρθει τα 4 πιο πρόσφατα ματς. Εκτός από το σημερινό είναι ο κεντρικός αμυντικός/χαφ Παπαγιαννόπουλος (7 συμμ.), ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης (12 συμμ.), ο μέσος Γκολάσα (24 συμμ.), ο Δ. Παπαδόπουλος (20 συμμ./7 γκ./1 ασίστ) και ο Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).
Σήμερα, αναμένουμε κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ και το under 2.5 έχει τον πρώτο λόλο με αποδόσεις κοντά στο 1.60.
Στην Ιταλία διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλο, ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη ν Λάτσιο, που ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Ιουνίου, αλλά με τη Γιουβέντους να παίζει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 6 Ιουνίου, η ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε για σήμερα.
Η Γιουβέντους μαζί με τη Ρόμα είναι η πολυνίκης του θεσμού με 9 κατακτήσεις (σε 14 τελικούς), αν τελευταία φορά που κέρδισε το τρόπαιο ήταν πριν 20 χρόνια ακριβώς. Τελευταία της συμμετοχή σε τελικό ήταν την περίοδο 2011/12, όταν και ηττήθηκε από τη Νάπολι με 0-2. Αήττητη από την Λάτσιο στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (5-1-0). Τιμωρημένοι ο κεντρικός μέσος Μαρκίζιο (33 συμμ./3 γκ./6 ασίστ) και ο επιθετικός Μοράτα (28 συμμ./8 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Κάσερες (10 συμμ./1 γκ.).
Άλλη μία φορά έχει αναμετρήθηκε η Λάτσιο με τη Γιουβέντους σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας, την περίοδο 2003/04, σε διπλούς αγώνες και το κατέκτησε, παίρνοντας 2-2 στον πρώτο και νικώντας με 2-0 στο δεύτερο. Εξαιρετικά τα στατιστικά της στους τελικούς, αφού έχει κατακτήσει το τρόπαιο 6 φορές, έχοντας βρεθεί στον τελικό άλλη μία, τη μοναδική που δεν το κατέκτησε, στο μακρινό 1960! Τελευταία της επιτυχία ήταν πριν δύο χρόνια, όταν επικράτησε της μισητής συμπολίτισσας με 1-0. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κανά (17 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μπίλια (26 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Έντερσον (4 συμμ./1 γκ.).
Η Γιουβέντους δείχνει να πατάει καλύτερα και είναι ικανή να σηκώσει το τρόπαιο μετά από 20 χρόνια, ξεκινώντας το όνειρο για το τρεμπλ. Δεν πάμε με σημείο, αλλά με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, goal-goal σε αποδόσεις 1.95 στις στοιχηματικές εταιρίες.
Διαβάστε στο www.betcatalog.net τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, εκτιμήσεις για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News