Σας "αγαπήσαμε" μες στο Παλέ! (vid)
Ιστορία έγραφε σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός καθώς άλωσε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επικρατώντας με 62-53 επί του Ολυμπιακού.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι «πράσινοι» του Λευτέρη Σούμποτιτς κατάφεραν να σπάσουν την έδρα και να κάνουν το 3-2 στις νίκες πετυχαίνοντας μια νίκη που μνημονεύεται μέχρι σήμερα. Εκτός παρκέ περισσότεροι από 4.000 «αιώνια πιστοί» κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας και τραγουδούσαν εκστασιασμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα «Οε οε πρωτάθλημα μες στο Παλέ».
Μετά τη λήξη του ματς έχουν μείνει… χαραγμένα βαθιά στη καρδιά τα πράσινα πανηγύρια με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να δίνει συνθήματα, τον Αλβέρτη να κόβει τα διχτάκια και τους Τζεντίλε-Κοχ να γιορτάζουν εκστασιασμένοι με τον πράσινο λαό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δίνει «χρυσάφι»! Το συμβόλαιο για Καμαρά και τα χρήματα στη Σαρλερουά
- «Μεταγραφή» και στην επικοινωνία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το όνομα για την επίθεση και οι άμεσες προτεραιότητες
- Γιαννακόπουλος-Θύρα 13: Η αποκάλυψη για την ομιλία που τα άλλαξε όλα στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Τέιλορ - Η πρόταση της Βαλένθια
