Το παραλήρημα των Αγγελόπουλων

Το παραλήρημα των Αγγελόπουλων

Το Leoforos.gr ασχολείται με τα όσα δήλωσαν οι Αγγελόπουλοι χθες και τους απαντά κατάλληλα. Διότι ορισμένοι θεωρούν ότι είμαστε χρυσόψαρα ή ηλίθιοι…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα… έδωσαν όλα στον ΟΤΕ TV και στον δημοσιογράφο που κάποτε έβλεπε να του εύχονται «ψόφο» σε πανό (που δεν κατέβηκε ποτέ) στο ΣΕΦ δίπλα σε άλλο εμετικό για τα… κόκκαλα του Διαμαντίδη!

Και μπορεί να υπήρξε η απόλυτη επιδίωξη της αγιογραφίας των «καλών παιδιών» του Ολυμπιακού, όμως εμείς δεν διαπιστώσαμε ότι επετεύχθη κάτι τέτοιο τελικά.

Αντιθέτως είδαμε πολλές αντιφάσεις, πολλά κενά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ διασκεδαστικά πράγματα τα οποία και θα σας χαρίσουμε.

Εκτιμούμε όμως ότι ειδικά στο θέμα της διαιτησίας που αναφέρονται ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΕΛΙΚΩΝ θα πρέπει να επιληφθεί η Δικαιοσύνη και να τους τιμωρήσει όπως πρέπει για δυσφήμηση αθλήματος.

Έχουμε και λέμε (όπου «Γ.Α» ο Γιώργος Αγγελόπουλος και όπου «Π.Α» ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος).

Πρώτο σημείο

Γ.Α: «Δεν είχαμε σκεφτεί να αναλάβουμε μόνοι μας τον Ολυμπιακό. Ασχοληθήκαμε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, θέλοντας να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Είχαμε τερματίσει τότε 8οι. Μετά μας ήρθε η διάθεση να ασχοληθούμε ενεργά».

Π.Α: Δεν είχαμε μετοχές στα χέρια μας. Το 2009 πήραμε τις μετοχές. Είχαμε βάλει εκατομμύρια στην ομάδα που αγαπούσαμε, δίχως να έχουμε έγγραφα, συμφωνίες και μετοχές. Ήταν σχέση εμπιστοσύνης»

Απάντηση: Όπα ρε παιδιά… Από τη στιγμή κατά την οποία υπάρχει αυτή η επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά σας, είμαι 100% βέβαιος ότι δεν θα είχατε κανένα θέμα να μας πείτε και τον τρόπο με τον οποίο βάζατε τα χρήματα. Όπως επίσης είμαι βέβαιος ότι αν τα δίνατε ως δωρεά τότε έχετε πληρώσει και τον ανάλογο φόρο!

Δεύτερο σημείο

Γ.Α: «Ο Ολυμπιακός πέτυχε να είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία εφταετία, έχοντας μόλις ένα Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά στον κόσμο. Για λόγους που έχουμε αναλύσει χάναμε τα Πρωταθλήματα. Χάναμε τίτλους από την διαιτησία. Αυτή είναι η άποψη μας. Κάναμε στη Πόλη τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού και στην Ελλάδα δε μπορούσαμε να πάρουμε Πρωτάθλημα»

Απάντηση: Για το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθεί η αθλητική Δικαιοσύνη διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει! Η δυσφήμηση του αθλήματος, η προσβολή του πρωταθλήματος μπάσκετ και του αντιπάλου, το δηλητήριο που διαχέεται στην ατμόσφαιρα εξακολουθούν. Επιτέλους ας το σταματήσει κάποιος αυτό το παραμύθι της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

Τρίτο σημείο

Γ.Α: «Κάναμε στη Πόλη τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού και στην Ελλάδα δε μπορούσαμε να πάρουμε Πρωτάθλημα».

Απάντηση: Μάλλον τα έχουν μπερδέψει τα πράγματα… Το 2012 που κατέκτησαν τον τίτλο στην Πόλη, κατέκτησαν και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα!!! Ναι, εκείνο το πρωτάθλημα το οποίο είχε χαρακτηρίσει «ΣΤΗΜΕΝΟ» ο Γιώργος Σκινδήλιας πριν την έναρξη του 5ου τελικού και στο πλαίσιο της κλήρωσης των διαιτητών… Τρικυμία εν κρανίω! Όσο για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του παγκοσμίου αθλητισμού; Αν και παριστάνουν τους μπασκετικούς ούτε που θυμούνται το Γιουγκοσλαβία- ΕΣΣΔ στο Μουντομπάσκετ του 1986, ούτε και το Ελλάδα- Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005… Για το τελευταίο δικαιολογούνται. Δεν ήθελαν να στείλουν τους παίκτες τους στην Εθνική κάποια στιγμή.

Τέταρτο σημείο

Γ.Α: «Ο κ. Βατούτιν ήταν εγκάρδιος, ευγενικός και σωστός και τον ευχαριστούμε. Και εμείς δώσαμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης».

Απάντηση: Ο δημοσιογράφος ξέχασε (;) προφανώς να τον ρωτήσει για τότε που χαρακτήρισαν «άθλιο συνονθύλευμα» τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν τους απέκλεισε στα πλέι οφ του 2014!!! Ή μήπως δεν το είχαν πει;

Πέμπτο σημείο

Γ.Α: «Το 2013, στην ανανέωση του συμβολαίου, κάναμε μία ουσιαστική κουβέντα με τον Σπανούλη. Συζητήθηκαν τα πάντα. Έφυγε υπερβολικά ικανοποιημένος».

Απάντηση: Πρόκειται για την πρώτη διοίκηση, στην ιστορία του παγκοσμίου αθλητισμού, που συζητά το πλάνο με παίκτη και περιμένει την… έγκρισή του!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία.

Έκτο σημείο

Γ.Α: «Οι βολές μπαίνουν και βγαίνουν. Αν τις είχε βάλει ο Σισκάουσας το 2012, δεν θα το είχαμε πάρει».

Απάντηση: Από τη «μάγκικη και Πειραιώτικη ανατροπή» φτάσαμε στο ότι το κύπελλο κατακτήθηκε εξαιτίας άστοχων βολών του αντιπάλου! Θεέ μου, δώσε μας δύναμη να αντέξουμε τόσα γέλια…

Έβδομο σημείο

Π.Α: «Ο Χάινς έφυγε για 100.000 δολάρια. Από το back-to-back νικητής, έγινε back-to-back loser! Αυτή είναι η αλήθεια. Τον εκτιμούμε, αλλά έκανε λάθος που έφυγε. Ποια ήταν η προσφορά του Χάινς στη ΤΣΣΚΑ; Έβαλε απλά μία βολή. Δεν το λέω με κακία, απλά δεν ταίριαξε στην ομάδα. Σε εμάς ταίριαξε»

Απάντηση: Χαρακτηρισμός σε παίκτη που γίνεται από έναν άνθρωπο που πλασάρεται ως σπόρτσμαν, ως ευγενής σε αντίθεση με εμάς τους… αλήτες τους Παναθηναϊκούς! Θερμά συγχαρητήρια… Κάπως έτσι τα είχε πει και για τον Κιριλένκο μετά τον ημιτελικό…

Όγδοο σημείο

Π.Α: «O Mπέβερλι δεν ήταν επιλογή Γιαννάκη, ήταν επιλογή ενός μάνατζερ ως μπόνους για την μεταγραφή του Κλέιζα. Απλά μας βγήκε καλός παίκτης και τώρα παίζει στο ΝΒΑ στους Ρόκετς. Πριν στους Χιτ ήταν βασικός».
Ενώ πιο πριν είχαν πει τα εξής:

Γ.Α: «Ποτέ δεν ήρθε παίκτης που να μην τον ήθελε προπονητής».

Απάντηση: Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Πρώτον, αν και ποτέ δεν ήρθε παίκτης που δεν τον ήθελε ο προπονητής, ο Μπέβερλι ήρθε χωρίς να είναι επιλογή του Γιαννάκη!!! Δεύτερον, στους Χιτ ήταν βασικός στο Summer League οπότε τι να λέμε παραπέρα… Τρίτον, μάθαμε ότι στον Ολυμπιακό γίνονται μεταγραφές μπόνους σε μάνατζερ, χωρίς να το θέλει ο προπονητής, αλλά κατά τα άλλα, με τέτοιο εξαιρετικό σχεδιασμό έφταιγε η διαιτησία που έχαναν τα πρωταθλήματα.

Ένατο σημείο

Π.Α: «Ο τρίτος τελικός του 2010 ήταν ο τελικός της ντροπής. Ήμασταν στο +16 και χάσαμε όπως χάσαμε…

Απάντηση: Εδώ συμφωνούμε… Πετάγατε τη μπάλα στην εξέδρα για τις καθυστερήσεις και χάσατε. Ήταν ντροπή ο τρόπος που χάσατε. Αν εννοείτε κάτι άλλο… στον αθλητικό δικαστή ίσως να το αναλύσετε καλύτερα.

Δέκατο σημείο

Γ.Α: «Ενώ μας είχε βρίσει ο Γιαννακόπουλος, είπα στον Παναγιώτη πάμε κάτω να τον χαιρετήσουμε. Παρά τα όσα άσχημα είχε πει για εμάς, κάνοντας επιθέσεις. Είναι και ένα μήνυμα για τον κόσμο σκέφτηκα. Να πω επίσης πως σταματήσαμε το σύνθημα για τον κ. Βασιλακόπουλο, το άσχημο εκείνο, αλλά εκείνος δεν αντέδρασε. Δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος αυτό, ο Γιαννακόπουλος»

Απάντηση: Μέχρι εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουδέποτε είχε καταφερθεί εναντίον των Αγγελόπουλων, ίσα ίσα που είχε πει καλά λόγια σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Εκείνοι είχαν αρχίσει τις συκοφαντίες περί φοροδιαφυγής. Επίσης αφού κατάφεραν να σταματήσουν το σύνθημα για τον Βασιλακόπουλο γιατί δεν σταματούν και το σύνθημα για τον Γιαννακόπουλο; Αυτά τα καλά παιδιά, οι ευγενείς τύποι;

Ενδέκατο σημείο

Π.Α: «Θα πω για τον χαιρετισμό στον Γιαννακόπουλο. Κατεβαίνουμε από τις εξέδρες του ΣΕΦ και πάμε να τον χαιρετήσουμε. Με τον πατέρα του και τον θείο του είχαμε επαφές, σε καλό επίπεδο. Λοιπόν, κερδίζουμε στο ΣΕΦ, αφού τον χαιρετήσαμε, και πάει στα αποδυτήρια και λέει “είμαι ο εφευρέτης της αλητείας”. Την επόμενη μέρα, το λέω για πρώτη φορά, με παίρνει τηλέφωνο στο γραφείο και μου λέει “συγχαρητήρια για τη νίκη, ευχαριστώ για την καλή φιλοξενία”. Του είπα “να είσαι καλά Δημήτρη” και από τότε δεν έχω μιλήσει ξανά μαζί του»

Απάντηση: Και γιατί δεν έβγαλαν τότε στην επιφάνεια το τηλεφώνημα του Γιαννακόπουλου (ενώ έβγαζαν όλα τα υπόλοιπα περί «εφευρέτη της αλητείας») και το έβγαλαν τώρα; Προφανώς δεν συνέφερε τότε, έτσι; Δεν βόλευε στην προπαγάνδα…

Δωδέκατο σημείο

Γ.Α: «Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει διαλέξει έναν άλλο δρόμο και τρόπο. Εμείς δεν έχουμε κόντρα μαζί του. Βλέπετε πως το πρόβλημα με τον Γιαννακόπουλο είναι ευρωπαϊκό φαινόμενο. Δεν αφορά μόνο εμάς. Εδώ στη συνάντηση κατά την διάρκεια του Final-Four, ασχολήθηκε και ο κ. Μπερτομέου με τον κ. Γιαννακόπουλο».

Απάντηση: Ναι τον δικό σας τον δρόμο θέλουμε να μας τον εξηγήσετε κάποια στιγμή. Περιλαμβάνει δύο διακοπές πρωταθλημάτων λόγω επεισοδίων… Απομακρύνατε τους ταραχοποιούς; Περιλαμβάνει μια επίθεση στο πούλμαν της ομάδας… Κάνατε κάτι να βρείτε τι συνέβη; Διότι τότε βάζατε τους ανθρώπους σας, ενώ υπήρχαν τραυματίες να επιδιώκουν να γίνει το ματς. Ο δικός σας ο δρόμος περιλαμβάνει «δεν στέλνουμε τους παίκτες μας στην Εθνική» επειδή… θέλατε να πιστέψετε για πολλοστή φορά ότι χάσατε εξαιτίας της διαιτησίας το πρωτάθλημα του 2014; Ο δικός σας ο δρόμος περιλαμβάνει εμετικά πανό για τον Διαμαντίδη και τον δημοσιογράφο που σας πήρε ΧΘΕΣ τη συνέντευξη για τα οποία δεν δώσατε εντολή να κατέβουν; Ο δικός σας ο δρόμος είναι να προσβάλλετε, να υβρίζετε και να μειώνετε κάθε επιτυχία του αντιπάλου; Ο δικός σας ο δρόμος είναι να χαρακτηρίζετε άρρωστους την ΚΕΔ, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ; Εσείς πήρατε ένα τηλέφωνο να συγχαρείτε για τίτλο τον Παναθηναϊκό; Ο δικός σας ο δρόμος είναι να στέλνετε εξώδικα σε ΜΜΕ (κι έχετε στείλει πάνω από 20); Για να τον μάθουμε δηλαδή…

Δέκατο τρίτο σημείο

Π.Α: «Να θυμίσω πως ο Πρόεδρος του ΠΑΟ, ο Μάνος Παπαδόπουλος, είναι ο μόνος Πρόεδρος παγκίτης».

Απάντηση: Είναι και ο Μιζράχι στη Μακάμπι αλλά προφανώς είστε οι μόνοι που δεν το έχετε δει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News