Ψέκασε και... σκούπισε τον ΠΑΟΚ!
Σαν σήμερα το 2000 ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το 22ο πρωτάθλημα της ιστορίας του απέναντι στον ΠΑΟΚ τον οποίο και “σκούπισε” με 3-0 νίκες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με… κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο final four που είχε γίνει την ίδια σεζόν στην Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν και για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1 απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο “δικέφαλος του Βορρά” στα ημιτελικά είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό με δύο νίκες και έδειχνε πως θα αποτελούσε έναν δύσκολο για το “τριφύλλι” και το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ωστόσο, όλα αυτά στα… χαρτιά, αφού στο παρκέ οι “πράσινοι” έκαναν… περίπατο, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με 3-0 νίκες και να κατακτήσουν το 22ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους μία μέσα σαν σήμερα το 2000.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»
