Καρέλης: "Τα κάναμε όλα σωστά"

Καρέλης: "Τα κάναμε όλα σωστά"

Ο πρωταγωνιστής της νίκης στην Τρίπολη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έκανε σωστά στο γήπεδο όλα όσα δούλεψε στις προπονήσεις πριν τον αγώνα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός ότι σκοράραμε πρώτοι, σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Τελειώσαμε το ματς με τέσσερα γκολ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο Νίκος Καρέλης στην κάμερα της Nova.

Σε ερώτηση για το αν ήταν το πιο καλό ματς της ομάδας, τακτικά, απάντησε: «Πιστεύω πως ήταν, κοντρολάραμε περισσότερο το παιχνίδι, κλείσαμε τους χώρους δουλέψαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και τα κάναμε όλα σωστά στο γήπεδο».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, σχολίασε: «Κοιτάξτε, κάναμε μια καλή νίκη, έχουμε ψυχολογία αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό ματς και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πρέπει να πάρουμε κι εκεί τους τρεις βαθμούς».

Ενώ τέλος, για τη δική του απόδοση, είπε: «Αισθάνθηκα μια χαρά, με βοήθησε η ομάδα για να βάλω τα γκολ, οπότε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News