Αναστασίου: "Το σκορ τα λέει όλα"

Αναστασίου: "Το σκορ τα λέει όλα"

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 4-0 της Τρίπολης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Αστέρα και δίκαια πήρε τη νίκη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην έκταση του σκορ παρέπεμψε για την εικόνα του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε πως αυτή τη φορά το «τριφύλλι» ήταν όπως έπρεπε έτσι ώστε να μην αφήσει περιθώρια στην ομάδα της Τρίπολης να προξενήσει προβλήματα, όπως έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια.

«Ήταν ματς πρεμιέρας απέναντι σε μια αήττητη ομάδα εντός έδρας. O Αστέρας είναι μια καλή ομάδα και εμάς μας έβαλε πολύ δύσκολα στα προηγούμενα ματς. Το σκορ τα λέει όλα. Ήμασταν καλύτεροι. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «πράσινων» και πρόσθεσε:

«Το εύκολο είναι να λες ότι σχεδίασα το ματς και μου βγήκε. Με βάση τις απουσίες μας και με δεδομένο ότι ο Αστέρας είναι επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι, θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο και να έχουμε ισορροπία στις γραμμές. Στο προηγούμενο ματς στην Λεωφόρο ο Αστέρας μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα».

Ο Γιάννης Αναστασίου είπε ακόμα: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και με βάθος στο ρόστερ. Ο στόχος μας ήταν να βραχυκυκλώσουμε τον Αστέρα και θέλαμε να περιορίσουμε το πεδίο του Ρόλε, ώστε να είναι δύσκολες οι μπαλιές προς τον Μπαράλες».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News