Κομμένα τα ταξίδια και η... μπάλα για Μπριάκο!
Διπλή απαγόρευση επέβαλε στον Θανάση Μπριάκο ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το πρώην μέλος της ΚΕΔ, πρώην αρχιδιαιτητης και νυν παρατηρητής, Θανάσης Μπριάκος απολογήθηκε ενώπιον του κ. Ανδρεάδη. Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Ο Μπριάκος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.
Είναι το δεύτερο πρόσωπο από τα στεγανά της ΚΕΔ, στο οποίο ο ανακριτής διαφθοράς κόβει τη μπάλα αλλά και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Δούρο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
