"Δεν μπορούσαν να μας σταματήσουν με τίποτα"

"Δεν μπορούσαν να μας σταματήσουν με τίποτα"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης σημειώνοντας ότι οι πράσινοι έκαναν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια κόντρα στους Αρκάδες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

O Παναθηναϊκός την Τετάρτη το απόγευμα πήρε μια σημαντική και μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας των Αρκάδων με 4-0 και ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις στα πλέι οφ της φετινής σεζόν.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της εμφάνισης ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο παίκτης με τον οποίο άνοιξε το σκορ το τριφύλλι.

Ο Κροάτης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα, την σημασία της στο αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι αλλά και τη συνέχεια των πλέι οφ.

Ο “Σίφο” δεν κρύφτηκε και τόνισε πως δεν περίμενε μια τόσο μεγάλη νίκη ενώ υποστήριξε ότι από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα θέλει να φύγει από την Ελλάδα οδηγώντας τους πράσινους στην δεύτερη θέση.

Χαρακτηριστικά όσα είπε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο Sport24.gr

Μια μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ;

“Ναι ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Πόσο μάλλον με αυτό τον τρόπο και αυτό το σκορ. Πιστεύω ότι ήμασταν φουλ συγκεντρωμένοι και ναι μεν οι αντίπαλοι μας είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Εμείς από την πλευρά μας τις εκμεταλλευτήκαμε και έτσι είναι τα σπορ και το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς και θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας”.

Ήταν η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν επί του Αστέρα Τρίπολης, τι άλλαξε, ήταν το δικό σας πλάνο καλύτερο;

“Δεν ξέρω ίσως μέσα από τα παιχνίδια τους μάθαμε περισσότερο, να έχουμε στο πετσί μας τον τρόπο με τον οποίο παίζουν και αυτή τη φορά ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Παίξαμε καλύτερα σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτή ήταν η διαφορά”.

Περίμενες ένα τόσο μεγάλο σκορ;

“Όχι δεν το περίμενα. Αλλά όπως είπα παίξαμε πολύ καλά, είχαμε κάποιες πολύ καλές ενέργειες με τις οποίες πετύχαμε τα γκολ. Δεν μπορούσαν να μας σταματήσουν. Τους αφήσαμε εν συνεχεία να έχουν την κατοχή της μπάλας και εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητα μας και πετύχαμε και άλλα γκολ”.

Ήταν “κλειδί” το πρώτο γκολ, το οποίο σημείωσες εσύ;

“Πάντα είναι “κλειδί” το ποιος θα ανοίξει το σκορ. Αυτή τη φορά έτυχε να είμαι εγώ και είμαι χαρούμενος για αυτό και ελπίζω ότι δεν θα είναι το τελευταίο”.

Ήταν μια κομπίνα δουλεμένη στην προπόνηση;

“Όχι την συγκεκριμένη. Σίγουρα έχουμε ενέργειες τις οποίες έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και προσπαθούμε να τις βγάζουμε στα ματς. Κάποιες βγήκαν, κάποιες όχι ελπίζω στην συνέχεια των αγώνων να βγουν και άλλα πράγματα”.

Στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ;

“Σίγουρα αυτή είναι η επιθυμία μου. Ήθελα να βγω πρωταθλητής αλλά δεν ήταν δυνατό και τώρα δεν θέλω να φύγω χωρίς να έχουμε κατακτήσει την δεύτερη θέση”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News