Το κατηγορητήριο που βαραίνει τον Κομπότη

Το κατηγορητήριο που βαραίνει τον Κομπότη

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αναμφισβήτητα ο Γιάννης Κομπότης, κυρίως λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», που είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κομπότης κατηγορείται ότι μέσω των προσβάσεων που είχε ο ίδιος στους ανθρώπους που συγκροτούν τη φερόμενη ως «εγκληματική οργάνωση» (καθώς ο ίδιος δεν κατηγορείται για συμμετοχή σε αυτή), πέτυχε το να «στηθεί» ο διαιτητής Γιάννης Κάμπαξης, ώστε ο τελευταίος να ευνοήσει τον Λεβαδειακό στο περσινό ματς με τον Παναιτωλικό κι έτσι εκείνος να σωθεί και να υποβιβαστεί τελικά ο Απόλλωνας.

Στα στοιχεία που συγκροτούν το κατηγορητήριο εναντίον του, δεν υπάρχουν ένορκες καταθέσεις παικτών εις βάρος του, ούτε ομολογίες για το συγκεκριμένο ματς, όπως για παράδειγμα υπάρχουν στην περίπτωση της Βέροιας. Αυτός πιθανότατα είναι και ο λόγος που η αθλητική δικαιοσύνη δεν κάλεσε τον Λεβαδειακό και τον Κομπότη για να τους ελέγξει πειθαρχικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News