ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι λένε οι άνθρωποι του Πατέρα για τα περί επιστροφής...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι λένε οι άνθρωποι του Πατέρα για τα περί επιστροφής...

Κάτι το προ ημερών γεύμα με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, κάτι η δαπανηρή μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν και κάτι τα όσα “ψιθυρίζονται” δεξιά και αριστερά, επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του Νικόλα Πατέρα, όπως και τα σενάρια επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην πρόεδρος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο και πυκνά συχνά ο νυν πρόεδρος του Παναθηναϊκού επικοινωνεί μαζί του και τον συμβουλεύεται σε διάφορα θέματα.

Άλλωστε πέρα από τον Παναθηναϊκό, έχουν και επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, τα οποία συζητούν.

Επίσης αλήθεια είναι ότι ο Πατέρας δεν… κρύβεται πίσω από κάποια μεταγραφή. Η μοναδική φορά που υπήρξε παρέμβαση του Πατέρα, επί εποχής Αλαφούζου, ήταν όταν οι “πράσινοι” επιχείρησαν να φέρουν πίσω τον Σισέ… Τον Δεκέμβριο του 2013. Tότε που ο Γάλλος επέλεξε να πάει στη Κράσνονταρ.

Τότε, ναι, ο Πατέρας ήταν διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά…

Εκ τότε δεν υπήρξε άλλη παρέμβαση, στο οικονομικό πεδίο. Βλέπετε ο Σισέ πρόλαβε και δήλωσε ότι κρεμάει τα παπούτσια του, πριν φουντώσει νέα σεναριολογία και γι’ αυτό το θέμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Νικόλας Πατέρας, παρά τις κρούσεις που του έχουν γίνει, έχει επιλέξει να μην μιλήσει για τον Παναθηναϊκό. Ούτε για όσα συνέβησαν επί πολυμετοχικότητας, ούτε για τις μελλοντικές του σκέψεις.

Τι λένε όμως άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί;

Άνθρωπος που ήταν πολύ κοντά στον πρώην πρόεδρο του “τριφυλλιού”, όταν ήταν στην προεδρία της ΠΑΕ, μιλώντας στο SPORTIT δήλωσε παντελή άγνοια για τα σενάρια επιστροφής. “Δεν έχω ακούσει κάτι και δεν νομίζω ότι ισχύει…” ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Φυσικά το θέμα συντηρείται καθώς υπάρχουν φωνές που λένε ότι ο Πατέρας δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο που λέγεται Παναθηναϊκός. Άνθρωπος που διατηρεί καλή σχέση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, υποστηρίζει ότι ο Πατέρας κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η χαρακτηριστική ατάκα είναι: “θα γυρίσει σ’ ένα – δύο χρόνια…”.

Ανάλογο ρεπορτάζ μάς προέκυψε μιλώντας και με άλλον άνθρωπο που είχε επίσης άριστες σχέσεις με τον Νικόλα Πατέρα, υποστηρίζοντας ότι έχει πληροφόρηση από ναυτιλιακούς κύκλους!

Ωστόσο επειδή το θέμα δημιουργεί έντονη παραφιλολογία και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει τοποθέτηση του ίδιου του Πατέρα, όλα αυτά παραμένουν απλά σενάρια.

Άλλωστε σε επιχειρηματικό επίπεδο, ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει σε τρεις μήνες και ποιες θα είναι οι ισορροπίες μεταξύ των ισχυρών ανδρών που ήταν και είναι στον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο κρατήστε το…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News