Η μισή αλήθεια είναι ψέμα!

Η μισή αλήθεια είναι ψέμα!

Ήρθε η ώρα να σταματήσει η προπαγάνδα με το περιβόητο… γήπεδο «Βασίλης Σπανούλης»!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λοιπόν για πάμε να… ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση γιατί παρατράβηξε το αστείο με την προπαγάνδα. Κι αν δεν πρόκειται για προπαγάνδα τότε έχουμε να κάνουμε με ασχετοσύνη.

Θα σταθώ στο θέμα του περιβόητου… γηπέδου «Βασίλης Σπανούλης» στο Βελιγράδι! Το τι διαβάσαμε δεν περιγράφεται. Σημασία όμως έχει το τι δεν διαβάσαμε. Διότι εκεί κρύβεται και η ουσία της υπόθεσης, το πώς δηλαδή χειρίστηκαν το θέμα ορισμένοι προκειμένου να βγάλουν διαπλανητικό τον Σπανούλη.

Επιμένω σε κάτι: Η αλήθεια υπάρχει πάντα σε ποσοστό 100%… Ούτε καν 99% διότι αν έχουμε και 1% που δεν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για ψέμα. Και στην περίπτωση του Σπανούλη οι γαβρορεπόρτερ και image makers του Βασιλάκη έκαναν καλά τη δουλειά τους στο… 50%! Παρέλειψαν να γράψουν το άλλο 50% άρα ουσιαστικά μας λένε ψέματα διότι αλλοιώνουν όλο το νόημα της περίστασης.

Πραγματικά θα υπάρξει ΑΝΟΙΧΤΟ γήπεδο με το όνομα “Spanoulis” στο Βελιγράδι και θα είναι ένα από αυτά που θα γίνουν αγώνες «3 on 3» τον Ιούνιο και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που έχει ετοιμάσει η εταιρεία “Beobasket” για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της. Είναι η εταιρεία του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που εκπροσωπεί και τον Σπανούλη! Το ανοιχτό γήπεδο θα πάρει το όνομα του Βασιλάκη κατόπιν ενεργειών του ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ και όχι με βάση την… καθολική αναγνώριση όπως πήγαν πολλοί να μας πείσουν ότι ισχύει!!!

Και είναι απόλυτα λογικό να το κάνει αυτό ο Ραζνάτοβιτς. Τιμά έναν αθλητή που είναι ο καλύτερός του πελάτης στην Ευρώπη με τα συμβόλαια που κάνει… Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για γαύρους.

Με λίγα λόγια; Βελτιώστε λίγο την προπαγάνδα σας γιατί εκτίθεστε ανεξάρτητα από το ότι τα γαβροπρόβατα πανηγυρίζουν με όσα γράφετε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Προπαγάνδα STOP

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News