Με δύο απουσίες στην Τούμπα
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τους δυο Έλληνες άσους να είναι νοκ-άουτ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με δυο επιπλέον προβλήματα ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετούς «πονοκεφάλους». Εκτός μάχης ήταν ήδη οι Πέτριτς, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, ενώ σε αυτούς προστέθηκαν οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.
Ο πρώτος συνέχισε τη θεραπεία του έτσι ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, ενώ ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, έκανε ατομικό και έμεινε εκτός αποστολής. Αντί των δυο τελευταίων που μπήκαν στο ιατρικό δελτίο, στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύουν οι Νίκος Μαρινάκης και Θανάσης Ντίνας.
Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και το «μήνυμα» μετά την ήττα από την Παρί
- Γιαννακόπουλος: Το «έξαλλο» σχόλιο για το φάουλ που δεν δόθηκε με Παρί
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα «χρυσάφι» που έχει πάρει και αυτά που διεκδικεί
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά την σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού
- ΛΗΣΤΕΙΑ στο ΟΑΚΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις (vid-pic)
