Αρκεί ν' αμύνεται σωστά

Αρκεί ν' αμύνεται σωστά

Υπάρχει «μούδιασμα» με τον Βέμερ μα αν μπορεί κι αμύνεται σωστά (τουλάχιστον!) η ομάδα θα λύσει κάμποσα προβλήματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο διαδίκτυο δεν κυκλοφορούν μονταρισμένα πλάνα από «μαγικά» του Γενς Βέμερ κι έτσι πριν ακόμα τον δούμε, τον βγάλαμε …«μυρωδιά». Σαφώς το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής μια ζωή έπαιζε στη Β ΄ Γερμανίας και φέτος η Πάντερμπορν πήγε…άπατη στη Μπουντεσλίγκα είναι λογικό να δημιουργεί «μάγκωμα» στους οπαδούς, απλώς ας θυμηθούμε τις περιπτώσεις Μαρινάκη, Νάνο.

Ο πρώτος (μέχρι που χτύπησε σοβαρά στο «Βικελίδης») ξεπηδώντας από την ακαδημία ,άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ήταν ο κορυφαίος πράσινος στο δύσκολο, προπέρσινο ξεκίνημά. Ο Ισπανός μπορεί φέτος να μην ήταν τόσο θετικός όσο το 2014 μα αποτελεί μονάδα σημείο αναφοράς για τον σύλλογο.

Το…καλό για τον Βέμερ είναι ότι αν κάνει απλώς τα βασικά («κρατά» αμυντικά τη θέση του) θα κερδίσει τους φιλάθλους που εδώ και κάμποσους μήνες έχουν βαρεθεί να μετράνε γκάφες από Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο. Με τον σύλλογο να επιθυμεί την παραμονή Μαυρία, να έχει αγοράσει τον Καλτσά και να μπορεί να χρησιμοποιήσει ως έξω δεξιά Κλωναρίδη, Καρέλη ο καινούργιος οπισθοφύλακας αρκεί να είναι αξιόπιστος όταν ο αντίπαλος έχει κατοχή. Αν βγει και αξιόπιστος επιθετικά τότε ποιος τη χάρη του Αναστασίου…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News