Θα πάει στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος;

Θα πάει στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος;

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μια παλιά ιστορία για τον Ολυμπιακό. Μια ιστορία που πρόσφατα επανέκαμψε στην επικαιρότητα. Τί αλήθεια «τρέχει» με τον διεθνή μέσο της Βερόνα και τί όχι;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1) Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν περνάει καθόλου καλά και θέλει να φύγει από την ιταλική ομάδα.
2) Πριν από περίπου 1,5 μήνα έκανε μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας του προκειμένου να τους καταστήσει σαφές ότι δεν είναι ευτυχισμένος και πως, αν συνεχιστεί αυτό, θα είναι καλύτερα και για τους δύο να φύγει.
3) Δεν άλλαξε τίποτα από τότε και πολύ σύντομα, τις αμέσως επόμενες μέρες αφού και το Καμπιονάτο τερματίζει το Σαββατοκύριακο με την Βερόνα να υποδέχεται την Γιουβέντους, ο Λάζαρος θα τα πει ξανά με τους διοικούντες για να φύγει.
4) Ο Ολυμπιακός, τον τελευταίο μήνα, δεν έχει κάνει καμία κουβέντα για τον Χριστοδουλόπουλο. Η αμέσως προηγούμενη φορά που αυτό συνέβη (σ.σ.: μια διερευνητική κουβέντα για το «αν» και «εφόσον» μπορεί να γίνει κάτι) μας πάει 1 με 1,5 χρόνο πίσω…
5) Αν είναι να γυρίσει στην Ελλάδα ο Χριστοδουλόπουλος θα το κάνει για τον Ολυμπιακό.
6) Αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα… θέμα να γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν ανήκει δηλαδή στην κατηγορία άλλων διεθνών που λένε: Ελλάδα; Με τίποτα.
7) Ο Λάζαρος κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι λοιπόν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News