Με Σουηδικές... "πλάτες" ο Βέμερ

Με Σουηδικές... "πλάτες" ο Βέμερ

Ο Γιενς Βέμερ αναμένεται να αφιχθεί σύντομα στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Εισήγηση του Νίλσον, ΟΚ από Χένρικσεν για τον Γερμανό, σύμφωνα με την «Πράσινη».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Γιενς Βέμερ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το δεξί μπακ του Παναθηναϊκού, της επόμενης σεζόν και σύμφωνα με την «Πράσινη» την εισήγηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχει κάνει ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος εκτελεί «χρέη» σκάουτερ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα το ΟΚ για τον Βέμερ, έχει δώσει σύμφωνα με την εφημερίδα και ο Ρενέ Χένρικσεν.

Ο 29χρονος άσος, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα σύντομα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά και δεν στραβώσει κάτι… θα υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ο Βέμερ προτιμήθηκε από τον Λιζόν του Άγιαξ, όντας ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ωστόσο και ο Ολλανδός παραμένει στη λίστα, σε περίπτωση που «χαλάσει» η μεταγραφή του Γερμανού. Αν και εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Βέμερ θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Καλτσά και Λουντ, ενώ έρχεται και ο Εσιέν…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News