Μαυρίας: "Νίκες σε όλα τα παιχνίδια"

Μαυρίας: "Νίκες σε όλα τα παιχνίδια"

Ο Χάρης Μαυρίας στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζει πως η πρώτη θέση δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» και προσθέτει πως ο στόχος της ομάδας είναι οι νίκες και στα υπόλοιπα παιχνίδια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο άσος του τριφυλλιού που είναι επίσης ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, σχολιάζει την αγωνιστική άνοδο της ομάδας στα παιχνίδια των πλέι οφ και τονίζει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει το απόλυτο στις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

«Στα τελευταία παιχνίδια και στο σημερινό πιστεύω ότι η ομάδα έχει δείξει υπομονή και ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, μπήκαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δικαιωθήκαμε με το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι φυσικό και λόγω της κούρασης να μείνουμε λίγο πιο πίσω. Το αποτέλεσμα μετράει και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια των πλέι οφ».

Έχει «κλειδώσει» η πρωτιά μετά τη νίκη σας;

«Πιστεύω ότι δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα η πρωτιά. Θέλουμε άλλη μια νίκη αλλά από εκεί και πέρα όλα τα παιχνίδια και τα υπόλοιπα τρία επειδή είμαστε Παναθηναϊκός θα δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε και στα τρία πρώτα ματς».

Που οφείλεται η αγωνιστική άνοδος των πράσινων;

«Θεωρώ ότι όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι για τον ίδιο σκοπό. Έπρεπε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ για εμάς και τους οπαδούς μας. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η φυσική κατάσταση που έχει δουλέψει πολύ η ομάδα παίζει και αυτή τον ρόλο της και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Γιατί τα παιχνίδια είναι κάθε τρεις μέρες και η ομάδα παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο μέσα στον αγώνα».

Την Κυριακή υποδέχεστε τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που θα είναι διαφορετικό;

«Διαφορετικό παιχνίδι θα είναι σίγουρα, όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Από εκεί και πέρα εμείς αυτό που κάνουμε θα συνεχίσουμε πιστεύω να προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Να είμαστε υπομονετικοί, συγκεντρωμένοι, σοβαροί και μπροστά στον κόσμο μας να “κλειδώσουμε” την πρώτη θέση».

Τι πρέπει να κρατήσετε από το παιχνίδι στην Τούμπα ενόψει του αγώνα της Κυριακής;

«Θεωρώ ότι απ’ όλα τα παιχνίδια πρέπει να πάρουμε και σίγουρα μέσα στην Λεωφόρο ίσως θα πρέπει να είμαστε και ποιο επιθετικοί».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News