Γι' αυτό πήρε την προθεσμία...

Γι' αυτό πήρε την προθεσμία...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε αυτοπροσώπως στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη για αν ζητήσει και εν τέλει να πάρει τη νέα προθεσμία για την απολογία του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ανακριτή παρότι η απολογία του ήταν για τις 5 Ιουνίου, όπου θα ήταν και ο τελευταίος που θα πήγαινε να καταθέσει για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Επειδή όμως έχει ανοίξει η υπόθεση και υπάρχουν νέα στοιχεία με τελευταίο να είναι το περιβόητο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια (3-0), κάποιοι παίκτες του συλλόγου της Ημαθίας έχουν πάρει προθεσμία για τις 8 και 9 Ιουνίου.

Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε στον ανακριτή αυτοβούλως για να ζητήσει η δική του κατάθεση να γίνει μετά τους 5 ποδοσφαιριστές της Βέροιας ζητώντας και όλη τη δικογραφία, αφού είναι κατηγορούμενος και για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο ματς για δωροδοκία – δωροληψία. Συνολικά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι κατηγορούμενος για πέντε κακουργήματα, αφού θεωρείται διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News