Σενάριο για Μέχα (vid)
Τον 29χρονο μέσο, Αλμπάν Μέχα που μένει ελεύθερος από την Πάτερμπορν φέρεται να κοιτάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με Αλβανικά δημοσιεύματα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Την περίπτωση του Αλμπάν Μέχα, φέρεται να κοιτάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αλβανία.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, το site «InfoPasqyra» φιλοξένησε ένα μίνι αφιέρωμα με τους παίκτες από την γειτονική χώρα που ετοιμάζονται να αλλάξουν επαγγελματική έδρα.
Σε αυτό, το πρώτο όνομα που αναφερόταν ήταν του 29χρονου μέσου, που μένει ελεύθερος από την Πάτερμπορν και σύμφωνα με τα Γερμανικά media που επικαλείται ο συντάκτης του, ενδιαφέρον τους «πράσινους».
Ο γεννημένος στο Κόσοβο, αλλά διεθνής με την Εθνική Αλβανίας παίκτης, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί υπό προϋποθέσεις να παίξει τόσο στον άξονα, όσο και στην δεξιά πλευρά.
Φέτος με την Πάτερμπορν είχε 18 συμμετοχές και 3 γκολ.
Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Μέχα δεν αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό που θέλει να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό της θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού χαφ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά «χωρίζουν» Αλαφούζο-Μπενίτεθ: Τα ζητήματα που κρατούν ανοιχτό το μέλλον του
- Γιαννακόπουλος: «Δύο μαχητές που δεν χάσανε ποτέ...»
- Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Παντελίδη και το rotation του Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Τσάπρα, Νταμς και τον σχεδιασμό του καλοκαιριού
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)
