Λυκογιάννης: "Να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της"

Λυκογιάννης: "Να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της"

Ο Άρης Λυκογιάννης μιλησε ως μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού για τους στόχους του στο νέο του πόστο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό…

«Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Για οποιονδήποτε προπονητή είναι μεγάλη τιμή να δέχεται κλήση για να προστεθεί στο προπονητικό τιμ μίας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Έρχομαι σε μία δύσκολη χρονική στιγμή, καθώς υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και να υλοποιήσει το αγωνιστικό πλάνο που υπάρχει».

Για το ρόστερ του Παναθηναϊκού και πως το αξιολογεί…

«Στην ομάδα υπάρχουν Έλληνες και ξένοι παίκτες με εμπειρίες πρωταθλητισμού κι εικόνες από το υψηλότατο επίπεδο, ενώ έχουμε παίκτες που μπήκαν φέτος σε αυτή την διαδικασία, καθώς προέρχονταν από χαμηλότερους συλλόγους ή πρωταθλήματα. Σε αυτό το κράμα έρχονται να προστεθούν και νέα ταλαντούχα παιδιά, καθώς από το καλοκαίρι πραγματοποιείται μία σημαντική προσπάθεια να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας…

«Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ήδη το Κύπελλο, ενώ στην Ευρωλίγκα σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις πήγε αρκετά ψηλά, οπότε πλέον απομένει ο τελευταίος στόχος που είναι το πρωτάθλημα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε όλοι. Υπάρχουν κάποιες απώλειες όπως είναι οι Παππάς, Γκιστ που είναι σημαντικές ελλείψεις, όμως η ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο για να βρεθούν υψηλού επιπέδου παίκτες έκανε δύο πολύ καλές κινήσεις με στόχο να καλυφθούν τα κενά όσο καλύτερα γίνεται. Στην παρούσα φάση δίνουμε μάχη με τον χρόνο προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο πιο δεμένοι και ανταγωνιστικοί γίνεται στα παιχνίδια που έρχονται».

Για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και την συνεργασία που έχουν…

«Δεν υπήρχε εκ των προτέρων συνεργασία, όμως γνωριζόμασταν ως αντίπαλοι. Αυτές τις λίγες ημέρες που ήμαστε μαζί έχουμε περάσει αρκετό χρόνο, κυρίως πριν τις προπονήσεις, για να συζητήσουμε και να δούμε πως θα γίνονται οι προπονήσεις και που θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση. Γίνεται κι από τους δύο μας μία πολύ καλή προσπάθεια να συνεργαστούμε όσο καλύτερα γίνεται με κοινό στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News