Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Λουντ
Ο Ρόμπιν Λουντ πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Φινλανδός μέσος που βρίσκεται στην χώρα μας από την Τρίτη, βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί για να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.
Ο Λουντ προπόνηθηκε μαζί με εκείνους που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.
Ο Αναστασίου τον καλωσόρισε την ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να καλωσορίσουμε έναν καινούριο παίκτη στην ομάδα, τον Ρόμπιν, ο οποίος θα κάνει κάποιες μέρες προπονήσεις μαζί μας και μετά θα έρθει πάλι από την αρχή της προετοιμασίας».
Από την Κυριακή θα προπονηθεί με την ομάδα και ο Νίκος Καλτσάς ο οποίος αυτή την περίοδο ψάχνει το νέο του σπίτι. Όπως και ο Λουντ έτσι και ο Καλτσάς θα προπονηθούν μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και το επόμενο ραντεβού θα γίνει με την έναρξη της προετοιμασίας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ