"Πιστεύω όλους τους παίκτες μου"

"Πιστεύω όλους τους παίκτες μου"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του σε όλους τους παίκτες του και παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του και απόψε στο ΟΑΚΑ, κάνοντας το 2-0 και διατηρώντας στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το είχαμε επισημάνει και περιμέναμε να αντιδράσει. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του μου στο ξεκίνημα. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Από τη στιγμή πήραμε μια μεγάλη διαφορά έγιναν πολλά πράγματα μαζί που οδήγησαν στο 0-17 του ΠΑΟΚ» είπε ο Έλληνας τεχνικός και ανέλυσε «Εμείς χαλαρώσαμε, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο δυνατός και εγώ δεν ήθελα να ρισκάρω με αλλαγές στο παιχνίδι μας. Όμως πρώτα όλα φταίει η χαλαρότητά μας. Φάνηκε και στην επίθεση που χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια, αλλά και στην άμυνά μας. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου και όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και στο δεύτερο μέρος βγήκαμε ακόμα πιο σοβαροί και μέσα από την άμυνά μας πήραμε την νίκη. Όμως χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ακόμα και ειδικά στο πέντε εναντίον πέντε».

Σε ερώτηση για τα παράπονα του Σούλη Μαρκόπουλου για τη διαιτησία ο κόουτς του «τριφυλλιού» είπε. « Δε θέλω να ασχοληθώ για τη διαιτησία. Ο κύριος Μαρκόπουλος είναι δάσκαλος για εμένα. Αν συμφωνώ η όχι δεν έχει καμία σημασία». Τελειώνοντας μίλησε και για τους Μόργκαν και Κούπερ. «Ο Κούπερ ήταν αρκετά καλός για το διάστημα που είναι μαζί μας. Ο Μόργκαν έχει χάσει και τρεις προπονήσεις. Τους πιστεύω. Μέρα με την ημέρα θα είναι καλύτεροι. Είναι πολύ σοβαροί».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News