Κλείνει και Χελάντερ
Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φιλίπ Χελάντερ με τον οποίο αναμένεται να υπάρξει συμφωνία τις επόμενες μέρες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός από την αρχή είχε ψηλά στην λίστα του για τη θέση του στόπερ τον αμυντικό της Μάλμε, γι΄αυτό κα οι επαφές οι επαφές με τον σουηδικό σύλλογο είναι συνεχείς.
Οι πράσινοι ζητούν από τη Μάλμε να… κατεβάσει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη μιας και το συμβόλαιο του Χελάντερ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2015.
Η Μάλμε στην αρχή ζητούσε 500.000 ευρώ αλλά πλέον οι απαιτήσεις της έχουν πέσει αρκετά, κοντά στα 350.000 ευρώ.
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν τις επαφές με τους Σουηδούς, ενώ όπως λένε δύσκολα δε θα υπάρξει συμφωνία για τη μεταγραφή, ενώ να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Χελάντερ.
Τέλος, αφού κλείσει η συμφωνία με τον στόπερ της Μάλμε οι πράσινοι θα στραφούν στον επόμενο κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο θα δαπανηθούν περισσότερα χρήματα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει στόπερ του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός»
- Γιαννακόπουλος: Το αινιγματικό μήνυμα πριν το Game 2 - «Κόντρα στον Μάιο και όπου βγει…»
- Παναθηναϊκός: Έξτρα μποναμάς στα ταμεία - Το ποσό από Βαγιαννίδη
- Παναθηναϊκός: Οι 6 μεταγραφές που έχουν κλειδώσει για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε... έκπληξη ο Μπενίτεθ με την ΑΕΚ
