Να αποχαιρετήσει με το κύπελλο θέλει ο Κλοπ

Να αποχαιρετήσει με το κύπελλο θέλει ο Κλοπ

Το τελευταίο μεγάλο κουπόνι στοιχήματος θα λέγαμε, αφού αυτό το τετραήμερο μας λένε αντίο τόσο η Serie A, όσο και το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικά ματς και τελικοί κυπέλλου, όπως στην Ισπανία για το Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα και στην Γερμανία, με την Ντόρτμουντ να αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ. Μέσα σε όλα και η τέταρτη αγωνιστική των δικών μας πλέι οφ για την Ευρώπη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΣΑΒΒΑΤΟ 30-05-2015

Αρκετά ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου, το οποίο περιλαμβάνει δύο τελικούς κυπέλλων και όχι μόνο.

260. Σίβασπορ – Τραμπζονσπόρ: Εδώ και καιρό χωρίς κίνητρο συνεχίζει η Σίβασπορ και περιμένει πως και πως να τελειώσει η σεζόν. Αντιθέτως η Τραμπζονσπόρ θέλει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να βγει στην Ευρώπη, οπότε πρέπει πάση θυσία να φτάσει στο διπλό. Στο 1,70 από τον ΟΠΑΠ και 1,95 στην Mybet.

150. Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ: Τελικός κυπέλλου στην Γερμανία και είναι πέρα ως πέρα αμφίρροπος. Ποιοτικές ομάδες και το να σκοράρουν από ένα τέρμα στο ματς δεν είναι καθόλου απίθανο. Κρατάμε λοιπό το goal/goal στο 1,45 από τον ΟΠΑΠ και 1,55 στο ιντερνετ.

153. Αταλάντα – Μίλαν: Την έσωσε την χρονιά η Αταλάντα, αφού έμεινε μακριά από περιπέτειες τις τελευταίες αγωνιστικές. Ένα καλύτερο πρόσωπο βλέπουμε στα πρόσφατα ματς από την Μίλαν, που θα προσπαθήσει να κλείσει αυτή την εφιαλτική σεζόν με μια νίκη. Με ρίσκο στο διπλό, που πληρώνει 2,20 στον ΟΠΑΠ και 2,40 στο ίντερνετ.

152. Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Τελικός και στην Ισπανία, όπου βέβαια φαβορί υπάρχει και είναι η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η Μπιλμπάο δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα και κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Αρκετά πιθανό το goal/goal σε απόδοση 1,70 από τον ΟΠΑΠ και 2,00 στο ιντερνετ.

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά στοιχήματος αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News