Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Champions League

Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Champions League

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και θα παίξει στα προκριματικά του Champions Leagueτης προσεχούς σεζόν.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «πράσινοι» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στην ειδική διαδικασία κι άφησαν… χιλιόμετρα πίσω τους αντιπάλους τους.

Πλέον στρέφονται στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά και στην ενίσχυσή τους ενόψει της νέας χρονιάς, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές κι έχοντας στα… σκαριά αυτή του Μικαέλ Εσιέν.

Τα ονόματα των αντιπάλων δεν προκαλούν… τρόμο σε καμία περίπτωση, αλλά πρόκειται για δυνατές ομάδες και με αρκετά μεγάλα μπάτζετ. Το «τριφύλλι» ωστόσο δεν πρόκειται να… παραδώσει τα όπλα ούτε και να φοβηθεί κανέναν, προετοιμάζοντας ήδη το ρόστερ της επόμενης χρονιάς για να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να κυνηγήσει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους.

Στον Γ’ προκριματικό γύρο, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Σαχτάρ Ντόνετσκ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άγιαξ, Κλαμπ Μπριζ και Μονακό! Η κλήρωση θα γίνει στις 17 Ιουλίου, ενώ οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 28/29 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί για τις 4/5 Αυγούστου.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να περάσει από τον Γ’ προκριματικό και βρεθεί στα πλέι-οφ, τότε θα έχει να αντιμετωπίσει ακόμα δυσκολότερο αντίπαλο. Εκεί ήδη έχουν πάρει θέση οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Λεβερκούζεν και «παίζεται» η θέση από την Ιταλία ανάμεσα σε Νάπολι ή Λάτσιο…

Γκρουπ δυνατών

Σαχτάρ 86.033

Άγιαξ 66.195

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 55.599

Μπριζ 41.440

Μονακό 31.483

Γκρουπ αδύνατων

Γιουνγκ Μπόις 31.375

Σπάρτα Πράγας 30.825

Φενερμπαχτσέ 30.020

Παναθηναϊκός 19.880

Ραπίντ Βιέννης 15.635



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News