Η υπόσχεση του "Σίφο"

Η υπόσχεση του "Σίφο"

Εξαιρετικό το κλίμα στο γεύμα που παρέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στο οποίο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποχαιρέτησε τους πάντες στην ομάδα.



Το κλίμα ήταν εξαιρετικό στο γεύμα που παρέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, έδωσε το «παρών» γιορτάζοντας έτσι την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ που έδωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

«Θα είμαι για πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού, τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παναθηναϊκό και αυτά που μου προσέφερε, έχει μια θέση στην καρδιά μου. Δεν λέω «αντίο» γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα επιστρέψω σαν οπαδός. Η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις», ήταν κάποια από τα λόγια του Κροάτη κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Ο Μάρκους Μπεργκ –από την πλευρά του- εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση με την κατάκτηση της πρώτης θέσης…

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρώτη θέση. Ήταν μία μεγάλη σεζόν, με πολλές συγκινήσεις. Απόψε είναι ευκαιρία όλοι μαζί να έχουμε μια όμορφη βράδια», ανέφερε ο Σουηδός άσος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News