Τέλος η σεζόν για Πέτριτς και Χουχούμη

Τέλος η σεζόν για Πέτριτς και Χουχούμη

Οι Μλάντεν Πέτριτς και Διαμαντής Χουχούμης δεν θα αγωνιστούν ξανά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν θα τους κρατήσουν εκτός αγωνιστικών χώρων και για τα δύο τελευταία παιχνίδια των Play-Offs.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός πλέον θα αγωνιστεί χωρίς την πίεση του αποτελέσματος στα δύο τελευταία παιχνίδια των Play-Offs, αφού με τη νίκη που σημείωσε επί του ΠΑΟΚ την Κυριακή εξασφάλισε την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα. Συνεπώς, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ παράλληλα δεν θα ρισκάρει τη φυσική κατάσταση εκείνων που έχουν ταλαιπωρηθεί πρόσφατα από τραυματισμούς.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν οι Μλάντεν Πέτριτς και Διαμαντής Χουχούμης, οι οποίοι δεν αναμένεται να αγωνιστούν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των Play-Offs, καθώς ο τεχνικός των ”πρασίνων” θέλει οι δύο παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι στις 27 Ιουνίου, όταν και ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Όλα Πράσινα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News