Δεν ξέχασε το Αμβούργο ο Πέτριτς

Δεν ξέχασε το Αμβούργο ο Πέτριτς

Το Αμβούργο κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη σερί σεζόν την παραμονή του με την… ψυχή στο στόμα κι ο Μλάντεν Πέτριτς δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το περίφημο ρολόι τελικά δεν σταμάτησε στο Αμβούργο και η ιστορική ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσαν τόσο ο Μάρκους Μπεργκ, όσο κι ο Μλάντεν Πέτριτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Bundesliga. Για δεύτερη σερί χρονιά βέβαια πέρασε από τη διαδικασία των μπαράζ, αλλά αυτή τη φορά η παραμονή επιτεύχθηκε με ακόμα πιο χιτσκοκικό τρόπο, καθώς ισοφάρισε την Καρλσρούη στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη στην παράταση, σκορπώντας χαρά στους φίλους του συλλόγου.

Ο Πέτριτς είναι από τους παίκτες που αγαπήθηκε όσο λίγοι στη γερμανική πόλη, σε πρόσφατο γκάλοπ μάλιστα ήταν αυτός που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό για τον ποδοσφαιριστή που λείπει περισσότερο στους οπαδούς και μετά τη χθεσινή νίκη του δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του.

«Ηταν απίστευτο αυτό που έγινε χθες. Συναρπαστικό. Πάντα περίμεναν ότι θα τα κατάφερνε πάλι η ομάδ. Ελπίζω να ανέβει ξανά ψηλά. Συγχαρητήρια στον Μπρούνο Λαμπάντια (προπονητής του Αμβούργου)», έγραψε ο Κροάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News