Το διπλό ευχαριστώ του Στιλ
Ο Λουκ Στιλ ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον πατέρα του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Άγγλος «κέρβερος» του «τριφυλλιού» είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του κέρδισε εξασφαλίζοντας την πρωτιά στα πλέι οφ, εκείνος κράτησε ανέπαφη την εστία του ενώπιον του πατέρα του, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου.
Ακολούθως ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram μέσω της οποίας ευχαρίστησε τόσο εκείνον όσο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε:
«Καταπληκτική ατμόσφαιρα, το γήπεδο ήταν εκπληκτικό. Η δουλειά έγινε, τα play offs κερδήθηκαν χωρίς να δεχθούμε γκολ και εκτός των άλλων, ο πατέρας μου ήρθε για το παιχνίδι. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο έχω κάνει τα πάντα στην ζωή μου».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Αυτές είναι οι σχέσεις παικτών-Μπενίτεθ, τι χρεώνουν στον Ισπανό»
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν θα... αιφνιδιάσει τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Βοτανικό – Παίρνει μορφή το γήπεδο (vid)
- Ραπτόπουλος για Λουτσέσκου: «Ακούστηκαν κάποια πράγματα για Παναθηναϊκό, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Ομάδα-έκπληξη τσεκάρει τον Μπενίτεθ
