Μανωλόπουλος: "Ήρθαμε με 2-0 και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι"

Μανωλόπουλος: "Ήρθαμε με 2-0 και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα και τη σοβαρότητα των παικτών του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αμέσως μετά την νίκη της ομάδας του στην Πυλαία δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίησή του από την εικόνα των παικτών του και στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου διότι παρά το 2-0 ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν χαλαρώσαμε καθόλου, κάναμε καλές προπονήσεις και ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μας βοήθησε η ευστοχία στα τρίποντα, θεωρώ όμως ότι οι παίκτες είχαν συγκέντρωση» είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Πήραμε καλή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή ως ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς είχαμε πάρει αλλά και χάσει διαφορές, μπορώ να κρατήσω την ψυχραιμίας μας στο να διατηρήσουμε τη διαφορά. Όπως επίσης και ότι, όταν ο ΠΑΟΚ αντέδρασε εκεί δεν λειτουργήσαμε καλά και στην άμυνα και επίθεση και είναι σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ που για μένα είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μπάσκετ ποιότητας. Του αξίζουν συγχαρητήρια».

Σε ερώτηση για την κατάσταση υγείας του Εστέμπαν Μπατίστα, απλά είπε ότι «είναι ιατρικό θέμα και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από τη μεριά του δήλωσε: «Ξέραμε ότι μας περίμενε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μετά τα δύο ματς στο ΟΑΚΑ είχαμε δει ότι θέλαμε βελτίωση στην άμυνα. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πήραμε μεγάλη διαφορά στο σκορ και ήμασταν έτοιμοι γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδρούσε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που έκανε καλή χρονιά και του εύχομαι καλή συνέχεια».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News